Félek attól hogy vámpírok el akarnak rabolni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem viccelek.Azt mondta egy magát vámpírnak nevező valaki,hogy el fog rabolni,azért hogy átváltoztasson.2011. jún. 17. 23:42
11/39 anonim válasza:
Jah utcsó vagyok am én is vámpír vagyok és lehet hogy én is elrabollak xDDDD Majd még meglátom :D xDDDDDDDDDD
12/39 anonim válasza:
utolsó uhh léccii keres meg engem is mert sokáig akarok élni fiatalon *-*
13/39 anonim válasza:
akkor már engem is, de úgy is átalakulok, ha a seggemből szívják a vért, nem? :D
14/39 anonim válasza:
Drága tesvírem szokeresz a fakereszt! Használd és fokhagyma legyen nálad.
15/39 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy nem igazi vámpír a csaj,vagy nem csaj,meg lehet,hogy nincsenek is olyanok,de elmebeteg lehet,aki esetleg következetesen véghezviszi azt amit eltervezett.
2011. jún. 18. 00:39
16/39 anonim válasza:
akkor nem Van Helsing kell, hanem egy mobil, és kellő időben a mágikus 107......112...........
17/39 A kérdező kommentje:
Azt mondta,akkor fog jönni, amikor nem számítok rá.
2011. jún. 18. 00:43
18/39 anonim válasza:
jó, akkor a 104 legyen tárcsázva előre...
19/39 A kérdező kommentje:
Hát,lehet,már most fel kéne hívni őket.Ez tényleg nem vicc.Ha ti is tudnátok miket írogatott,akkor ti is félnétek.
2011. jún. 18. 00:47
20/39 A kérdező kommentje:
Attól tartok,hogy ma fog jönni hajnali 3 után.
2011. jún. 18. 00:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!