Mit tegyek ha ki akarnak rabolni?
Vagy csak kötekednek, lökdösnek, stb. a cigányok(vagy nem cigányok, attól függ-bár engem KIFEJEZETTEN az érdekelne hogy a 2-3 fős csoportba verődő fiatalok ellen mi a megoldás ), akkor ti mit tennétek? Meglök akkor lökjem vissza? Ijesszem meg? Fussak el? Adjam oda amit kér?(Na és ha nem akar semmit, csak balhét?) Már egyszer kiraboltak, persze csak óvatosan, hogy jogilag még ne minősüljön rablásnak, de engem érdekelne hogy hogyan tudnám késelés nélkül lerendezni őket(pl. kiprovokálni valami törvénytelent hogy aztán jogosan csapjam le őket)
Tapasztalatoknak, ötleteknek örülök:)
Ok ok,hogy kirabolnak de azert"Kolompärek sem barbärok"a länyt nem bäntottäk.Jo mondjuk egy doboz cigije bänta,de a läny ällitäsa szerint i csak egy-egy szälat akartak kerni,de ö inkäbb odaadta az egesz dobozzal.
Es ami a legviccesebb a sräc gyuros,ezek meg olyan 16-17evesek lehettek.
Na lätod itt a baj.En pont forditva csinälnäm,ha lännyal avgyok akkor nem kezdek el hösködni,mert könnyen elökerül a bicska,kes,bozotvägo.Viszont ha egyedül vagyok,akkor gyertek fas...pok vegyetek el. Jo persze en nem tudom te milyen kaliberü gyerek vagy,szoval ha te ugy erzed,hogy nem tudod megvedeni magd,akkor inkäbb tenyleg szaladj.Csak tudod akkor mi van ha utolernek?Es a cigok tudnak szladni.Nem tudom te merre laksz,milyen az aräny feletek.Miskolcon van sok,igy mär ält.suliban ott vannak,es tesiorän is mindig cigok voltak a legjobbak.Meg a versenyekröl(diäkolimpia stb.)ök hoztäk a futo ermeket,meg fociba is gyorsak voltak.(nem is ertem öket miert nem fedezik fel? ebbe a lassu magyar fociba a sebesseg uj ertelmet nyerne ha megindulnänak a szelen)
Elkanyarodtam.Bocsänat.
Szoval utolernek,es akkor mär kesz,teljes fölenyük van veled szemben.Te vagy az ideälis äldozat,hiszen az elszaladäsoddal mär jelezted nyert ügyed van.
Tudod mennyit kellett nekem,nekünk bunyozni,hogy beken hagyjanak a nagyobbak?Ez felenk mär akkor elkezdödik mikor elsös vagy es jön a 13eves harmadikos,hogy elvegye a csokidak,ivolevedet mert neki nincs.
Szoval tanulj meg magadert kiällni.Hidd el ha visszaütsz az csak jo.Mert lehet odamegy meg 4x-5x de ha azt lätja,hogy hiäba ver meg te akkor sem felsz es visszaütsz,akkor le fognak szällni rolad.Hiszen van millio mäsik äldozat aki fel tölük es nem fog merni visszaütni.Ahhoz fognak menni.
Ez is egy megoldäs.gondolom msä környeken nöttünk fel mäs mentalitäsban.
Csak tudod utäna rädszällnak.
Egy IGAZ történetet szeretnék elmesélni ezzel kapcsolatban:
általános iskolai diákként megyek az utcán, mikor villamosra felszállnék, odajön két cigány,(hétvégén, reggel) és megfenyegetnek, hogy ha nem adom át az értékeimet hasba szúrnak. ránéztem a mellettem levő emberre, és elfordult és elment.. tudta mi van, nem akart balhé.. pedig a rablók apja lehetett volna... de segítséget nem kaptam...
Ellopták a telefonom és kb. 1000forintot.
Az iskolában sokat hülyéskedtünk ezzel , és egyszer szóba került, hogy raboljam ki őket én. Poén volt, sokat nevettünk rajta.
Pár évvel később megint ki akartak rabolni. Kb. ugyan az az eset. 2 16-17 éves gyerek a cuccaimat kéri.
amikor mondták hogy adjam oda a telefonom, és a pénzem ezt a választ kapták:
- Nálam nincs semmi, de ti adjatok már egy százast.
Közben az egyik rabló vállára raktam a kezem.
Majd arrébb lépett, és megijedve mondta , "ez bolond", és elmentek.
Így úsztam meg a második rablásomat.
Szóval, ha ki akarnak rabolni NEM SZABAD BEPÁNIKOLNI.. az első esetnél megtörtént velem, és nem tudtam mit csinálni.
Nem féltem, mert nem volt rá sok okom. csak nem tudtam mit kell csinálni. A 2. rablásnál, mivel nem volt jobb ötletem, gondoltam ha már ki akarnak rabolni, szórakozok egy kicsit, és lesz ami lesz, majd elfutok.
Igaz nagy bátorság kellett hozzá, de megérte.
Másoknak is ajánlom ezt a módszert: Valami furcsát, megdöbbentőt kell mondani, és közben barátilag kell közeledni hozzá. (pl. megfogod a vállát vagy valami.) ha meg nem mennek el, akkor meg mikor arrébb lépnek simány elfutsz és kész... ez a másik lehetőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!