Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szervízben azt mondták, hogy...

Szervízben azt mondták, hogy azért rossz a gépem ( állandóan megfagy függőleges csíkos képernyővel) mert kevés a táp. Tovább lent. Át akarnak verni?

Figyelt kérdés
De crysis 2 dx11-ben ultra grafikára húzva tökéletesen futott több ideig hiba nélkül,de például egy utorrentet nem tudok otthagyni mert dobja a hibát.Hogyan lehet az hogy a gépigényes játékoknál nem "kevés" a táp,egy utorrentnél meg hopp hirtelen kevés?Át akarnak verni engem?
2011. okt. 17. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Memóriahibás a kártya, ez tök egyértelmű. Semmi köze a táphoz.
2011. okt. 17. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Videókártyát kell cserélni a gépedben.
2011. okt. 17. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól írták előttem. Videokártya, hiba. Nehogy a már említett helyen javíttasd! Átakarnak verni, méghozzá rendesen!
2011. okt. 17. 15:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Kaptam egy nagyon régi IBM notepadot, elvittem szervízbe, hogy a BIOS elemet kicseréljék. Kiváncsi voltam, mennyit kérnek érte. Elem maga filléres cucc. Látatlanban (belenézés nélkül) 2000-től 5000-ig vállalták volna, mert ugye szét kell szedni teljesen és nagy munka. Felmentem a netre, ott volt a videó, öt perces munka volt, az akku alatt volt és könnyen cserélhető az elem! Ennyit az átverős szervizekről.
2011. okt. 17. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!