Hogyna reagáljak erre? Hogyan lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve költöztem el, ketten élünk a lakótársammal, mindektten huszonévesek vagyunk. A srác sajnos nem éppen egy pedáns tipus, mosogatni szokott maximum. Takarítani inkább én szoktam, de nem hoztam ezt fel neki eddig, mert igazából ő hétvégén ált. hazamegy, én akkor úgyis takarítanék, meg félek az esetleges konfliktustól is ( őa főbérlő) Most egy ideig távol volt, a párok ott maradt a lakásban, én dolgozom. Erre hívott a párom, hogy hazajött a lakótársam, és elhozta az anyját is takarítani. Nem biztos benne, hogy ól hallotta, de elképzelhető, hogy rám lett kenve az anyja előtt, hogy én vagyok az, aki nem takarít (tegnap is takarítottam, persze van 1-2 dolog, pl a gáztűzhely, ami már akor is gánya volt, amikor odaköltöztem, tökéletesne nem tudom megcsinálni) ill. az egy8ik redőnnyle is gond van, mert ottfelejtette ő vagy a munkások a bögrét, és rá lett engevde a redőny, és elvielg eltört. Emiatt már felhívtam, hogy beszállok a javítási költásgekbe, ha nem tudja megcsinálni, végülis én nem vettem sézre a bögrét. De mi legyne eztuán? Mert nagyon szép és jó helyne léő lakásról van szó, alapvetően kijövök a lakótársammal is és amiatt sincs konfliktus, hogy viszonylag sokat alszik ott a párom....csak attól félek, hogy ha most elkezdem megbezsélni, h osszuk be atakarítást stb. akkor ugynaúgy nem történne smemi.2014. ápr. 22. 13:55
11/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem én vagyok a kukkolós :D Nem együtt élünk, csak a párom néha itt alszik.
2014. ápr. 22. 23:36
12/12 A kérdező kommentje:
Nem hallgatózott, de hallani,mit bezsél az ember a nappaliban....
2014. ápr. 22. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!