Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most erre mit reagáljak? Nem...

Most erre mit reagáljak? Nem hagyhatom szó nélkül!

Figyelt kérdés

Az egyik közösségi oldalon többen lányok, felköszöntöttük egy barátunkat, születésnapja alkalmából. Most nézem, hogy egy haverja hozzászólt, miszerint: "na mivan, ezeket a csajokat mind megb*sztad?"

Én nem ismerem a fickót. Erre mit reagáljak? Lenne pár keresetlen szavam, de most mégse fogok már acsarkodni egy ilyennel. Frappáns, lenéző, ledegradáló válaszokat várok. Tudtok segíteni?

2011. ápr. 30. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a p.csába.Mit foglalkozol egy idegennel?
2011. ápr. 30. 11:07
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Ha rendes a srác, akit felköszöntöttetek, akkor kérd meg, hogy törölje a másik srác hozzászólását.

Ez a legegyszerűbb.

Üdv!

2011. ápr. 30. 11:10
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

"Mindenki magából indul ki...". Szerintem ez elég lenéző tud lenni.

Amúgy nem érdemes odaírni semmit már, mert az ilyen alakok úgyis felsőbbrendűnek tartják magukat, és tovább írja majd a magáét, amin újra, meg újra csak felbosszantod magad.

2011. ápr. 30. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

En hagynam a fenebe, de ha nagyon akarod:

"Na, mi van oreg? Irigykedsz xy-ra, hogy neked meg a fele sem jutna?"

2011. ápr. 30. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem érdemes rá válaszolni.

Lehet, hogy számodra sértő vagy túlzás a dolog, de a fiúk szokták ilyesmivel ugratni egymást. Feltételezem ő sem gondolta komolyan, csak viccesnek tartotta, hogy ilyen sok lány ír neki.

Szerintem ha mindenképpen visszaakarsz írni neki akkor az ne egy sértődött, fanyar p*csa benyomását keltse, hanem írj valami vicceset, kicsit gúnyolódva.

Pl: irigykedsz?

vagy

szerinted csak emiatt lehet valaki jóban a másikkal?

Persze mosolygó jellel utána.

2011. ápr. 30. 11:23
 6/8 napietus ***** válasza:
szerintem nem komolyan gondolta, ne foglalkozz ezzel. majd a fiú helyreteszi a haverját, ha akarja. valószínőleg csak egy rossz poénról van szó. ha belemész ebbe a beszólogatásba, csak magadat járatod le.
2011. ápr. 30. 12:25
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Összekeversz minket anyukáddal

Ez jó lessz:)

2011. ápr. 30. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
84%
Ne szólj semmit, ne is törődj vele.
2011. ápr. 30. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!