Most erre mit reagáljak? Nem hagyhatom szó nélkül!
Az egyik közösségi oldalon többen lányok, felköszöntöttük egy barátunkat, születésnapja alkalmából. Most nézem, hogy egy haverja hozzászólt, miszerint: "na mivan, ezeket a csajokat mind megb*sztad?"
Én nem ismerem a fickót. Erre mit reagáljak? Lenne pár keresetlen szavam, de most mégse fogok már acsarkodni egy ilyennel. Frappáns, lenéző, ledegradáló válaszokat várok. Tudtok segíteni?
Ha rendes a srác, akit felköszöntöttetek, akkor kérd meg, hogy törölje a másik srác hozzászólását.
Ez a legegyszerűbb.
Üdv!
"Mindenki magából indul ki...". Szerintem ez elég lenéző tud lenni.
Amúgy nem érdemes odaírni semmit már, mert az ilyen alakok úgyis felsőbbrendűnek tartják magukat, és tovább írja majd a magáét, amin újra, meg újra csak felbosszantod magad.
En hagynam a fenebe, de ha nagyon akarod:
"Na, mi van oreg? Irigykedsz xy-ra, hogy neked meg a fele sem jutna?"
Szerintem sem érdemes rá válaszolni.
Lehet, hogy számodra sértő vagy túlzás a dolog, de a fiúk szokták ilyesmivel ugratni egymást. Feltételezem ő sem gondolta komolyan, csak viccesnek tartotta, hogy ilyen sok lány ír neki.
Szerintem ha mindenképpen visszaakarsz írni neki akkor az ne egy sértődött, fanyar p*csa benyomását keltse, hanem írj valami vicceset, kicsit gúnyolódva.
Pl: irigykedsz?
vagy
szerinted csak emiatt lehet valaki jóban a másikkal?
Persze mosolygó jellel utána.
Összekeversz minket anyukáddal
Ez jó lessz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!