Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mit reagáljak egy...

Szerintetek mit reagáljak egy ilyen emailre? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ezt írta nekem egy osztálytársam,aki a legjobb barátnőm (volt) a suliból:

Hallcsi.:) Mostanában gondolkoztam és rájöttem h egyre kevesebb időt töltunk együtt...ez részben mindkettőnk hibája..Te is jobban elvagy az Elvirával és amióta én is kibékültem a Marcival minden nap órákig csetelunk...ami a veled való e-mail-ozásból veszi el az időmet..vagy ha nem a Marci akkor a Vivient baszom le jó pár hülyesége miatt..vagy a szerelmi hisztijét hallgatom..de ez mellékes...

Nah szóval azt akarom ezzel a levélel mondani h neharagudj h ha nem jut rád annyi időm mint régen..<3

Titok rész.: se Marcit, se Vivient se téged nem akarlak elveszíteni...Marcival most békültem ki és elég fontos ember számomra. Több mint haver..a legjobb fiú baráom..Vivit azért nem mert szüksége van rám...[(ha már megkapta a suli ribanca címet...)].. és téged sem akarlak elveszíteni mert a tesóm vagy...<3 :)

2012. nov. 24. 08:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, te hogy állsz a lányhoz.
2012. nov. 24. 12:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Meg vagy húzatva??? Minek osztasz meg egy személyes levelet, amit neked küldtek?? Szerinted a feladó szívesen látná vissza levelét egy nyilvános oldalon?

Nekünk meg honnan a fenéből kéne tudnunk, hogy mit reagálj rá? Nem ismerünk téged, nem ismerjük az írót, nem tudjuk, milyen hülyeségeket csinál a Vivien. Az isten áldjon meg, hát írd meg a válaszban, hogy szeretnél-e vele találkozni, vagy nem. Biztos történt köztetek valami, és most szeretnél róla beszélni, de hidd el, ez nem a megfelelő fórum a drámázásra. Főleg így, mindenféle információ nélkül. Írd meg szépen neki, hogy szeretnél-e vele találkozni vagy nem, aztán töröltesd le a kérdést az oldalról, mert ha valamelyik érintett személy ezt meglátja, balhé lesz.

2012. nov. 24. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!