Mit reagáljak erre?

Figyelt kérdés
Hárman vagyunk barátnők, és általában ebből gond szokott lenni. hát nálunk is ez van. Renivel vagyok jobb viszonyba. de most olyan rosszul esett amit tettek. direkt rámírnak facebookon, hogy szia ma itt alszik nálam Reni! és 3 perc se volt utána és lelépett. én csak mosolygós jeleket írtam. De igazából megkönnyeztem, mert rettentő rosszul esik, hogy Renit elhívja engem pedig nem. és még közli is velem, olyan "leszarom mit fogsz érezni" módon.... most nem tudom erre mit mondjak nekik. mondjam el mit érzek, vagy pedig tűrjek? pelenkás korunk óta együtt vagyunk. de most megváltoztak. olyan dolgokat csinálnak, amik szerintem nem helyesek. de ha szólok akkor megint csak a veszekedés... nem tudom mit csináljak már. :'((
2012. jan. 21. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Vedd be a Leszarom tablettát, és tölts le valami király játékot a gépedre inkább.
2012. jan. 21. 21:01
 2/6 anonim válasza:
Minden "hármas" barátságban vannak olyan pontok mikor ketten kicsit jobban összetartanak, a harmadik pedig kiszorul de ez később megfordul. Ez sokmindentől függ és ha tényleg ilyen régóta vagytok barátok akkor szerintem ne problémázz ezen,de ha ezt továbbra is folytatják mondd meg nekik hogy ez neked rosszul esik. Biztosan megértik majd
2012. jan. 21. 21:09
 3/6 A kérdező kommentje:
de ami a legrosszabb, hogy reni valamiért mindig a középpontban áll, és ezért dóri mindig vele akar lenni, és ezért velem mostanában elég elutasító... Reni pedig észre sem veszi, hogy én ki vagyok közösítve.
2012. jan. 21. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
másodiknak igaza van
2012. jan. 21. 21:15
 5/6 anonim válasza:
női barátságok. hamarabb elmúlnak mint egy közepes fejfájás.
2012. jan. 21. 21:16
 6/6 A kérdező kommentje:
de a gyerekkori barátság más... vannak akik megtalálják azt az embert, akik olyanok mint saját maguk. van aki a nagy Ő formájában, de van aki egy törődő barátnő személyében. én úgy érzem velük, hogy ők együtt megértenek engem, és én nem tennék azért, hogy elveszítsem őket. legszívesebben mindig velük lennék. de ők talán nem így érzik...:((((
2012. jan. 21. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!