Valaki elárulná nekem, hogy mi értelme gyereket vállalni? Honnan jön a motiváció?
Tudok én rendesen is írni b.azdmeg de miért tisztelnék meg egy gyökeret a jó modorommal és művészi megfogalmazásommal?
Majd ha nem leszel együgyű gyökér, akkor majd talán.
Elõzõ vagyok.
Üzenném a kérdezõnek és az elsõ oldalon levõ néhány gyökérnek, hogy vajon kinek van igaza ? A Természetnek, akinek a megoldása évmilliók (évmilliárdok!) óta teljesen jól mûködik, vagy néhány hü*e feminista p*csának, akiknek a saját luxusuk fontosabb, mint a következô generáció jóléte. Hála a természetes kivàlasztódásnak, hogy az ilyen gyökerek ki fognak halni. Komolyan nem értelek...
A gyerekvállalás a legnagyobb felelőség amit egy ember vállalhat magának. Az hogy nem akarsz gyereket és párod sem, látszik hogy nem vállaljátok érte a felelőséget.
Jobbá tenni a világot? Szerinted 50 év múlva kik fogják ez a világot irányítani...? Minden gyerek egy új lehetőség arra, hogy jobbá tegyük a világot. Persze nevelés kérdése, mert a jelenlegi elcseszett generáció nem tudom hogy fog gyereket nevelni, ha egyáltalán lesz.
18/F
Én tudjátok inkább mit tartok szomorúnak ezeket mind visszaolvasva? Hogy a nők képesek egy ilyen témán egymás nyakának menni..
Valóban: a szülés egy lehetőség. Nem kell ezt ragozni, mit miért hogyan. Aki akar él vele, aki nem hát nem. Ettől senki se több, se kevesebb. Szeressétek már, támogassátok egymást. A nők sokáig azért nem tudtak sajnos előbbre jutni a világban, mert az összetartás szintje a béke segge alatt van. Tessék ezt befejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!