Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most ennek mi értelme van...

Most ennek mi értelme van szerintetek? Nektek vannak ilyen ismerőseitek?

Figyelt kérdés
Azt úgy bírom, mikor valakinek kisgyereke van, vagy nem régen szült, és rakás számra osztja meg a gyereke képeit. De még mekkora mennyiségben! Most nem az rakjon ki rendben, kiről ha nem a gyerekéről, de minek kell ötvenet? Tegyen ki ötöt oszt jól van! Nem akarok én rosszindulatú lenni de idegtépő mit művelnek egyesek. Meg mit össze nyalják egymás hátsóját! Jaj gyönyörű a kislányod, kisfiad! De százszor el van már mondva meg le van már írva! Minden egyes képhez. Nyilvánosan megbeszélik a magánügyeiket, gusztustalan!
2014. jan. 26. 16:54
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem tetszik töröld magad a közösségi oldalakról és nem látod,vagy töröld ki a gyerekes anyukákat.
2014. jan. 26. 16:58
 2/38 anonim ***** válasza:
41%
:DDDD Csak legyen egyszer gyereked.... :D
 3/38 anonim válasza:
72%
csináld ugyanezt a farkaddal, és oszd meg velük..., becézgesd, nyálazd stb.
 4/38 A kérdező kommentje:
Ha lenne véletlenül kiteszek egyet-kettőt, de nem egy komplett fotóalbumot.
 5/38 A kérdező kommentje:
Nincs farkam, bocsika!
2014. jan. 26. 16:59
 6/38 anonim ***** válasza:
60%

Miért nézed, ha zavar? Az ő dolga, mit oszt meg. Az meg a Te dolgod, mit nézel meg.

Ne számíts túl sok kedves hozzászólásra egy ilyen kérdésnél egyébként...

2014. jan. 26. 17:00
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként előző vagyok, sokaknak távol laknak a rokonaik, és miért küldje el egyesével a képeket, ha egy kattintással feltölti?
2014. jan. 26. 17:02
 8/38 anonim ***** válasza:
96%
Nem teszek ki fotókat a gyermekeimről mert az a magánszférám. Nem köz kézre való. Akit megtisztelek vagy be akarom vonni annak igen.De a "köz"-re sosem tenném ki.
2014. jan. 26. 17:03
 9/38 A kérdező kommentje:
Ez az amúgy, hogy nem is gyakran nézem meg, hogy ki mit csinál, csak azt, hogy nekem írtak-e, na de akárhányszor ránézek az a pár ember mindig ezt csinálja. én megértem, hogy szereti a gyerekét, de szülinapi tortától kezdve lassan már a biliig kint van minden :) Hogy valakinek ez jelentse a boldogságot!
2014. jan. 26. 17:03
 10/38 anonim ***** válasza:
71%
Igaza van a kérdezőnek!
2014. jan. 26. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!