Most ennek mi értelme van szerintetek? Nektek vannak ilyen ismerőseitek?
Figyelt kérdés
Azt úgy bírom, mikor valakinek kisgyereke van, vagy nem régen szült, és rakás számra osztja meg a gyereke képeit. De még mekkora mennyiségben! Most nem az rakjon ki rendben, kiről ha nem a gyerekéről, de minek kell ötvenet? Tegyen ki ötöt oszt jól van! Nem akarok én rosszindulatú lenni de idegtépő mit művelnek egyesek. Meg mit össze nyalják egymás hátsóját! Jaj gyönyörű a kislányod, kisfiad! De százszor el van már mondva meg le van már írva! Minden egyes képhez. Nyilvánosan megbeszélik a magánügyeiket, gusztustalan!2014. jan. 26. 16:54
1/38 anonim válasza:
Ha nem tetszik töröld magad a közösségi oldalakról és nem látod,vagy töröld ki a gyerekes anyukákat.
2/38 anonim válasza:
:DDDD Csak legyen egyszer gyereked.... :D
3/38 anonim válasza:
csináld ugyanezt a farkaddal, és oszd meg velük..., becézgesd, nyálazd stb.
4/38 A kérdező kommentje:
Ha lenne véletlenül kiteszek egyet-kettőt, de nem egy komplett fotóalbumot.
2014. jan. 26. 16:58
5/38 A kérdező kommentje:
Nincs farkam, bocsika!
2014. jan. 26. 16:59
6/38 anonim válasza:
Miért nézed, ha zavar? Az ő dolga, mit oszt meg. Az meg a Te dolgod, mit nézel meg.
Ne számíts túl sok kedves hozzászólásra egy ilyen kérdésnél egyébként...
7/38 anonim válasza:
Egyébként előző vagyok, sokaknak távol laknak a rokonaik, és miért küldje el egyesével a képeket, ha egy kattintással feltölti?
8/38 anonim válasza:
Nem teszek ki fotókat a gyermekeimről mert az a magánszférám. Nem köz kézre való. Akit megtisztelek vagy be akarom vonni annak igen.De a "köz"-re sosem tenném ki.
9/38 A kérdező kommentje:
Ez az amúgy, hogy nem is gyakran nézem meg, hogy ki mit csinál, csak azt, hogy nekem írtak-e, na de akárhányszor ránézek az a pár ember mindig ezt csinálja. én megértem, hogy szereti a gyerekét, de szülinapi tortától kezdve lassan már a biliig kint van minden :) Hogy valakinek ez jelentse a boldogságot!
2014. jan. 26. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!