Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most ennek mi értelme van...

Most ennek mi értelme van szerintetek? Nektek vannak ilyen ismerőseitek?

Figyelt kérdés
Azt úgy bírom, mikor valakinek kisgyereke van, vagy nem régen szült, és rakás számra osztja meg a gyereke képeit. De még mekkora mennyiségben! Most nem az rakjon ki rendben, kiről ha nem a gyerekéről, de minek kell ötvenet? Tegyen ki ötöt oszt jól van! Nem akarok én rosszindulatú lenni de idegtépő mit művelnek egyesek. Meg mit össze nyalják egymás hátsóját! Jaj gyönyörű a kislányod, kisfiad! De százszor el van már mondva meg le van már írva! Minden egyes képhez. Nyilvánosan megbeszélik a magánügyeiket, gusztustalan!
2014. jan. 26. 16:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
49%

Egyébként én azon mosolygok itten, hogy a FB olyan algoritmusokat használ, hogy azoknak a posztjait mutatja, akiket gyakran nézegetsz, akikkel interakcióba szoktál lépni, és a FB az albumokból csak néhány képet mutat, tehát ha tudod, hogy az illetőnek sok képe van fent a gyerekéről, akkor rá kellett kattintani és megnézni, hogy hány képe van fent. :)

Innentől pedig még érdekesebb, hogy miért is nézegetsz olyasmit, ami állításod szerint bosszant?

Nem akarsz gyereket, mert hosszú távon unalmas, és a gyerekből szerinted csak 1-2 kép két érdekes, a többi már unalmas és idegesítő... egy pszichológus igen érdekesnek találná a meglátásaidat. :) Sőt, ha te magad végiggondolnád, amiket írsz, érdekes dolgokra jöhetnél rá önmagaddal és a gyerekek iránti elutasításoddal kapcsolatban...

2014. jan. 26. 17:35
 32/38 A kérdező kommentje:
Hát igen, valószínűleg majd az lesz. Beállítgatós nyavalyázás. Mindenki arra használja való igaz amire akarja. Csak nekem az jön le ebből, hogy attól függetlenül, hogy van gyereke meg családja, elég üres marad az élete, és primitívségre utal ilyen szinten kitárulkozni a nagyvilágnak. Azt az időt amit azzal tölt, hogy 200 képet felrak, eltölthetné játszással is a gyerekével. Nem azokról beszélek persze akinek kint van pár, hanem akivel már csöppet elszaladt a ló.
2014. jan. 26. 17:36
 33/38 A kérdező kommentje:

"Egyébként én azon mosolygok itten, hogy a FB olyan algoritmusokat használ, hogy azoknak a posztjait mutatja, akiket gyakran nézegetsz, akikkel interakcióba szoktál lépni, és a FB az albumokból csak néhány képet mutat, tehát ha tudod, hogy az illetőnek sok képe van fent a gyerekéről, akkor rá kellett kattintani és megnézni, hogy hány képe van fent. :) "

Semmire sem kellett rákattintani, mutatja magától.

2014. jan. 26. 17:38
 34/38 anonim ***** válasza:

200 képet a FB nem mutat meg. :)

És attól, hogy az embernek gyereke van, még vágyik a közösségi életre is (pl. míg a gyerek alszik).

2014. jan. 26. 18:25
 35/38 A kérdező kommentje:
Jó most ezt a 200 képet hasra ütés szerűen mondtam. De lehet csak 150 van vagy 120.
2014. jan. 26. 18:41
 36/38 anonim ***** válasza:

Az ilyen feltöltéskényszereseknek van egy külön alfaja, akik, ha feltöltenek egyszerre vagy 15 képet, akkor az 15 egymás utáni post lesz, mert nem képesek egy sz.r.s mappát csinálni neki. Az ilyet különösen imádom.

Viszont az is igaz, hogy mindenki úgy használja a fb-t, ahogy akarja, Te meg eldöntheted, hogy kinek a képeire vagy kíváncsi, és kiére nem.

2014. jan. 27. 13:33
 37/38 anonim válasza:
Szerintem azért csinálják, hogy mindenki lássa, milyen szép kisgyerekük van
2014. febr. 16. 20:17
 38/38 anonim válasza:
Hú hát ha éreznéd az anyai apai létet... :) (nem mintha éreztem már volna) Megszólal, megmozdul, ilyen arcot vág, olyan arcot vág mindet olyan aranyosnak gondolják a szülők, hogy nem bírják ki hogy megosszák másokkal.
2014. nov. 1. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!