Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most ennek mi értelme van...

Most ennek mi értelme van szerintetek? Nektek vannak ilyen ismerőseitek?

Figyelt kérdés
Azt úgy bírom, mikor valakinek kisgyereke van, vagy nem régen szült, és rakás számra osztja meg a gyereke képeit. De még mekkora mennyiségben! Most nem az rakjon ki rendben, kiről ha nem a gyerekéről, de minek kell ötvenet? Tegyen ki ötöt oszt jól van! Nem akarok én rosszindulatú lenni de idegtépő mit művelnek egyesek. Meg mit össze nyalják egymás hátsóját! Jaj gyönyörű a kislányod, kisfiad! De százszor el van már mondva meg le van már írva! Minden egyes képhez. Nyilvánosan megbeszélik a magánügyeiket, gusztustalan!
2014. jan. 26. 16:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
39%

olvass vissza...

Én meg azt utálom,hogy a gyakori szabályzatát senki nem olvassa... Ezt kérdest miért kell századszor is feltenni? Minden hónapban sikerül legalább 2szer...

Nézd meg az előzö kérdéseket, ott válaszoltam a kérdésre, rendesen..

Ráadásul köze sincs ehhez a kategőriához..

2014. jan. 26. 17:05
 12/38 anonim ***** válasza:
91%

Ebben a pillanatban töröltem egy ismit a facen mert a lánya esküvői képeit megosztja napjában 5-ször.Tavaly októberben volt az esküvő.Akkor még érdekelt is mert a csaj osztálytársam volt.De ennyi idő után már senkit nem érdekel.

Szóval ennyi.Csak egy katt és kész.

2014. jan. 26. 17:05
 13/38 anonim ***** válasza:
77%

Nem szokásom tucatjával megosztani képeket a gyerekemről, de az se zavar, ha valaki ezt teszi... Szerintem az ő dolga, és vélhetően nem te vagy a képek célcsoportja, kedves kérdező, hanem a barátok, rokonság, stb. És mivel vannak, akik erre fogékonyak, és szeretik nézegetni mások képeit (pl. én is meg szoktam nézni az ismerőseim gyermekeiről készült képeket, és megdicsérem, mert tudom, mennyire jólesik ez egy szülőnek), ezért a kereslet-kínálat elve alapján működik a dolog: ha nem nézné senki, nem reagálnának rá, akkor nem töltené.

Én is azt tudom javasolni, amit mások: ha nem tetszik, ne nézd, a FB-on egy gombbal le lehet tiltani, ha valakinek a posztjait nem szeretném látni (én pl. már letiltottam az összes politikailag más oldalon álló, és ezt gyakorta hangoztató ismerősömet az idővonalamról...)

Mindenesetre én a helyedben azért elgondolkodnék rajta, hogy tulajdonképpen miért is zavar?! Mert bizonyára van valami oka a dolognak, és ez az ok benned van...

2014. jan. 26. 17:06
 14/38 anonim ***** válasza:
Engem ez nem zavar, mert nem facezom. Ezekért a dolgokért, meg más egyebekért. Az még csak hagyján, ha a babái kint vannak, de kint van még a fürdőrucis képe meg egy-két bicskanyitogató képekkel együtt. Meg mit főzött meg beteg meg stb. ...
2014. jan. 26. 17:07
 15/38 anonim ***** válasza:
67%

Jah....Pistike eszik, Pistike sz@rik, Pistike ez, Pistike az...

Nekem van olyan ismerösöm, aki 2 honapja szült, de több mint 250!!! kep van a gyerekröl.

Amugy vigyäzz kerdezö, mert az en ehhez hasonlo kerdesemet is töröltettek.

2014. jan. 26. 17:10
 16/38 anonim ***** válasza:
50%

Egyetértek a kérdezővel.

Nekem egy olyan ismerősöm van, aki az esküvője napjától kezdve folyamatosan mindent felrak. Az első terhességét végig, az első gyerekéről mindent, a második terhességét ugyanígy. Minden reggel feltölti, hogy hogy ébredtek a gyerekek, hogy mit ettek, hogy mit adott rájuk és hogy mi lesz a vacsi...

Kitörölni nem szeretném, de orrba-szájba ezt látom, körítve a nagymamám elmés beszólásaival, amiktől meg néha a röhögés ráz.

2014. jan. 26. 17:11
 17/38 A kérdező kommentje:

"Mindenesetre én a helyedben azért elgondolkodnék rajta, hogy tulajdonképpen miért is zavar?! Mert bizonyára van valami oka a dolognak, és ez az ok benned van..."

Én is azt tudnám javasolni magamnak, hogy ne nézzem ez igaz! De nem vagyok irigy vagy ilyesmi, én nem is szeretnék gyerekeket, csak egy idő után már nem aranyos hanem unalmas a dolog. A rokonsággal magán üzenetben is meg lehet osztani a dolgokat. Sokan már nem arra használják az oldalakat amire valóban kéne.

18/38 anonim ***** válasza:
16-os vagyok, nem nagymamám, hanem nagymamák.
 19/38 anonim ***** válasza:

Baromi idegesítő, ebben igazad van. Főleg, hogy 50-et rak ki csak anyni h másik szögből csinálja azt a képet, vagy csak egy lépéssel arréb megy. Nincs benne semmi extra. Én ezeket mind letiltogattam az üzenőfalamról. Csak azok maradtam meg, amik valami érdekes, vicces dolgot raktak ki a gyerekkel kapcsolatban. Azok érdekelnek és szórakoztatóak.

De az kit érdekel, hogy a gyerek hogy tud nyáladzva a kamerába bámulni ötmillió szögből???

Tiltsd le őket te is, probléma megoldva...

2014. jan. 26. 17:12
 20/38 anonim ***** válasza:
Mire való egy közösségi oldal?
2014. jan. 26. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!