Most ennek mi értelme van szerintetek? Nektek vannak ilyen ismerőseitek?
11-es vagyok...
Amúgy a megolda a tudatos facebookozás.., fogod magad és beállítot,hogy az illető állapotváltozásai és fényképei ne jelenjenek meg a hírfolyamban, aztán csak akkor látod, ha látni akarod.. Mgcsak törölnöd sem kell, vagy tiltanod..
Ahogy énis megtettem az állandóan elveszett a kiskutya... Fogadd mbe. Akiscicát...segíts a betegeknek..gyüjtsünk pézt.., eztfigyel.hu és tártasai oldalakat osztogató ismerőseimmel
Kit érdekel? Sehol nincs törvénybe iktatva, hogy ki hány képet tölthet fel.
Én inkább azt nem értem, hogy akit ez ennyire zavar, minek csámcsog rajta? Nincs saját élete?
Az én megoldásom egyszerű: amikor valakinek a posztjai elkezdenek zavarni, rámegyek az adatlapjára és kiveszem a pipát a követés mellől. Így nem vele van tele a falam. Ilyen egyszerű, egész konkrétan 2, azaz kettő darab kattintás. Töredéke idő alatt megvan, mint ide kiírni egy kérdést.
Élni és élni hagyni, ez az elv :)
Várj csak, ha jól értem a kérdésedet, az a bajod, hogy MÁSOK nem úgy használják a közösségi oldalakat, ahogyan NEKED tetszik. Ahogyan használják, az az adott oldal szabályainak megfelel, csak éppen neked csípi a csőröd, és ezért ők hülyék.
Nem vagy te egy kicsit beképzelt és enyhén nárcisztikus?
en megertelek, raadasul munka kozben nem hagyott beken h regeljek szavazzak ra, mondom nem melozok.
par ora felnezek mert vkivel vmit beszeltem, mar tamad is, most?
nem.
azt meg majdnem en vok a szemet!
mas ismerosnek is van, ok tudjak nem spam olni a kepeket...
6-os, 7-es vagyok.
Nekem mondjuk személy szerint nincs olyan ismerősöm, aki 200+ képet töltene fel a gyerekről, de ha kicsit bunkón fejezte is ki magát az előttem szóló, abban igaza van, hogy a facebooknak nincs egy nagy könyve arról, mire és hogyan kell használni. Ez egy felület, amit mindenki úgy használ, ahogy akar. Azt veszel fel ismerősnek, akit akarsz, annak a bejegyzéseit-képeit nézed, akiét akarod, és olyan és annyi képet töltesz fel, amennyit akarsz.
Az más kérdés, hogy el tudom hinni Nektek, hogy bizonyos ilyen dolgok zavaróak (nekem is agyamra megy sok horoszkópos megosztás, magamutogató képek, béna motivációs szövegek), de ezeknek nem kötelező az ismerősének lenni vagy ha munkatárs, stb., tehát illik (ez is elég gáz egyébként sajnos, hogy sértődés van, ha valaki nem jelöl vissza), akkor is ahogy írták, be lehet állítani, hogy az ő megosztásait ne lásd, anélkül, hogy törölnéd.
Teljesen szubjektív, hogy kit mi zavar ezek közül, még ha vannak bizonyos dolgok, amik többeket zavarnak.
Le lehet iratkozni a követésről, akkor nem látod az illető megosztásait.
Engem sem érdekelnek a kisbabás képek cseppet sem, teljesen hidegen hagynak, de gondolom a családtagok szeretik nézegetni. Mindenki azt tesz ki a saját üzenőfalára, amit akar.
Nézd, a jelenség oka abban keresendő, hogy az emberek folyamatos visszaigazolásra vágynak a környezetüktől (a tinik is ezért osztják meg a tükörben pózolós képeiket). Egy GYES-es anyukának pedig igencsak beszűkül a környezete, és a férjek többsége nem arról híres, hogy dicsérné a feleséget.
Fogd fel úgy, hogy ez a szülés utáni depresszió egyik megelőzési módja... sokkal olcsóbb, mint terápiára járni, vagy gyógyszert szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!