Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az élet értelme?

Szerintetek mi az élet értelme?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy egyénileg kit mi motivál az életben?

Van-e személyes célotok, ami nap mint nap motivál titeket? (kérem, aki hülyeséget akar írni, inkább ne írjon semmit)

2012. febr. 23. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Bulizni, barátkozni, és persze a kissebb célokat is teljesíteni :) És legfőbbképpen nem idiótákkal foglalkozni! :D
2012. febr. 23. 20:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Szeretnék egy vagy két gyereket szülni és felnevelni, rengeteg tudást magamba szívni és nem kevés gondolatébresztő képet festeni, rajzolni. Nekem ezek fontosak. :)
2012. febr. 23. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Én születési rendellenességgel rendelkezem nekem a célom ledolgozni a hátrányomat...
2012. febr. 23. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:

A Plant Tycoon, és a gyógyüdülő ;)

Píísz!

2012. febr. 23. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
A matematikusok kiszámolták hogy az élet értelme 42
2012. febr. 23. 22:44
 6/10 Minaz válasza:
2012. febr. 24. 01:07
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

Arra jöttem rá, hogy csak egyetlen értelme lehet ennek a szarnak, ami körülvesz minket.

Ez egy próba, vagy beavatás, ahol eldől, hogy jó ember vagy, vagy rossz. Ha rossz, itt maradsz, rohadhatsz itt, ha jó, a próbát kiálltad, csákó mindenkinek, elpályázol egy jobb helyre.

Ez a hely ugyanis nem más, mint a pokol. Ennél rosszabbal fenyegetni az embereket ugyanis csak vicc lehet.

2012. febr. 24. 13:37
 8/10 anonim válasza:

Én szeretnék sokat tanulni,sok nyelvet beszélni,megismerni más országokat,kipróbálni minden olyan dolgot,amit az ember tud élete során.

Szeretnék egy jóóóó nagy családot,szeretnék kisbabákat,boldog életet.

Szeretnék segíteni olyan embereken,akik rászorulnak.

Általában ha rosszabb napom van,engem az motivál,h úgyis lesz vhogy,és tudom,h úgyis megcsinálom amit akarok,elérem az álmom,akármennyi erőfeszítésbe telik.:)

2012. febr. 24. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném ha lenne egy kertem, sok virággal. Akkor boldog lennék.
2012. febr. 25. 12:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket. Ha lenne még olyan, aki megosztaná a saját életfilozófiáját, motivációját, azt szeretettel várom. Engem a családom és párom szeretete és a hobbijaim motiválnak. Pl imádom a természetet, ott tudok igazán kikapcsolni, feltöltődni. Olvasni is nagyon szeretek, és tornázni. A maradék időmet pedig a barátaimra fordítani. Nem vagyok vallásos, de hiszem, hogy van azért valami rajtunk kívül is. Ezek adnak erőt a mindennapok nehézségeihez.
2013. jan. 4. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!