Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit kéne csinálnom hogy...

Mit kéne csinálnom hogy higgyenek nekem?

Figyelt kérdés

Kifejezettem utálom a hazugságot.

Ha előnyszerzés céljából történik akkor elfogadhatónak tartom bizonyos esetekben(pl, de biztosúr, én nem 200-al mentem, hanem 80-al) de ha mondjuk valaki úgy akar érdekesebb lenni,hogy hazudozik akkor azon kivagyok.

Viszont engem mindig hazudozással vádolnak meg, pedig tényleg soha de soha nem hazudok, ha valami olyan dolog történik amit hihetetlennek tartok akkor azzal már úgy vagyok hogy megtartom magamnak mert tudom,hogy úgysem hiszik el, és csak hazugnak gondolnának.

De igazából mindig van valaki aki rávágja,hogy hazudok, pedig nem, és már annyira ki vagyok ettől,hogy már azt mondom,hogy leülök a sarokba és nem szólok senkihez.

A legrosszabb meg amikor látom,hogy nem hiszik el, de nem szólnak.

Egy tény,hogy túlzok, de csak úgy,hogy mondjuk 600 km-t gyalogoltam.Szerintem hülye aki ezt szó szerint veszi, de sajnos vannak ilyenek és nem is kevés.

Nyilván nem gyalogoltam 600 km-t csak a túlzásokkal próbálom kifejezni az "érzelmeimet"/próbálom átélhetőbbé tenni a sztorit.

2014. márc. 6. 20:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy egyszer túlzások helyett másként fejezed ki magad.Hátha ezzel van a probléma.
2014. márc. 6. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!