Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vélemény? Mit kellene csinálno...

Vélemény? Mit kellene csinálnom? (nem csak ez a témakör)

Figyelt kérdés
Van egy barátom, szerintem még egy hete se.. hát őszintén szólva nem épp vagyunk egy hullámhosszon. Ő rengeteget beszél az ivásról, és ez ZAVAR engem, már mondtam is neki. De nem épp foglalkozott vele. Most áprilisban, nem tudom tudjátok-e de lesz Szolnokon a Metál Liget. Édesapám azt mondta át visz engem, de csak akkor ha jön velem valaki, tehát egy haver. A barátom minden áron velem akar jönni, viszont... én nem vele. Nem azért akarok elmenni, hogy taj részegre igyam magam, majd hulla részegen, jegyzem meg (15 évesen) hazavitessem magam apámmal -_- neeeem... na mind egy, a lényeg annyi, hogy én sosem voltam még ilyen koncerten, nem tudom hogy van ez mire számítsak hasonló, van már kísérőm', egy osztálytársam, de ő sem volt. Már az is megfordult a fejembe, hogy inkább nem megyek el, barátom itt erőszakoskodik, hogy de menjek, csak iszok előtte és akkor félrészegen pogózok meg mit tudom én... mondjuk persze... szemüveges létemre pont én fogok pogózni.. na mind egy. Szerintem már lejött nektek hogy nem épp rezdülünk egy hullámon. Mellesleg ő egy tucat vérbeli rockerrel megy és szándékában áll engem is begyűjteni, de itt az a bukó, hogy egyik haverjának sem mutatott be, csak ott állok és lesek, mert én sem ismerem azokat az arcokat, meg ők sem engem úgyhogy, kifejezetten SZ@R! Vélemény? szerintetek mit kellene csinálnom?
2013. márc. 5. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Idióta egy barátod van, menj el vele, mondd meg neki, hogy nem szeretnéd ,ha sokat inna, ígértesd meg vele. Ha ennek ellenére taj részegre issza magát, akkor kérdezd meg, hogy ennyit érek neked? és dobd, mert ez annak a jele, hogy szarba se veszi, hogy te mit érzel, mi a véleményed. Ez arra lesz jó, hogy "leteszteld" mennyire számít neki az, hogy te mit érzel.
2013. márc. 5. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:

A baráti társaságról, ha a barátoddal mész, akkor leginkább veled lesz elfoglalva, ha nem, inkább a haverjaival törődik, annak ellenére, hogy tudja senkit nem ismersz, akkor az is arra utal, hogy szarba se vesz, csak azért vagy, hogy elmondhassa hogy vagy.

Ha én a barátnőmet olyan helyre vinném, ahol olyan haveri társaság van, amit én nagyon jól ismerek, ő pedig senkit sem, akkor lehet, hogy csatlakoznánk a haverokhoz, de el nem mozdulnék mellőle, nehogy rosszul érezze magát, vagy legalábbis addig amíg nem barátkozik össze velük, ha ez nem sikerül, közömbösek, akkor végig mellette maradok, mint minden normális pasi. Ha ő másképp viselkedik, akkor bebizonyosodik, hogy le van szarva, hogy te mit érzel. De előtte megint mondd meg neki, hogy kicsit zavarban érzed magad, mert nem ismersz senkit, és ha ennek ellenére... érted.

2013. márc. 5. 21:49
 3/6 A kérdező kommentje:
valamelyik nap találkoztunk egy közös, kedves ismerősünkkel jót beszélgettünk vele, majd jött szembe velünk barátomnak bár haverja. Annyit nem mondott hogy "He' ez itt a csajom meg a haverom!" nem, csak elfordult kizárt minket a beszélgetésből aztán mi meg ott lestünk a gyerekkel, hogy most mi van?!
2013. márc. 5. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Hány éves ez a srác?
2013. márc. 5. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
A metál ligetre inkább ne menj! Főleg ne 15 évesen.
2013. márc. 5. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondom teszteld le, ha most is ilyen, mondd, hogy elmész mosdóba, közben előtte hívd fel apukádat, hogy jöjjön érted mert rosszul érzed magad mellette. Kimész mosdóba, apukád elé mész, beszáll kocsiba, írsz egy sms-t hogy apa haza vitt, jó szórakozást a haverjaiddal, többet ne keress. Ne csak neked már legyen szar érted, ő is érezze merre hány méter.
2013. márc. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!