Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti is féltek az utcán?

Ti is féltek az utcán?

Figyelt kérdés

Félek, hogy valaki megtámad, vagy fenyegetésben részesülök. Volt már rossz élményem abban a városban ahol vagyok, nappal is félek járkálni, ez szinte már beteges, mit tehetnék ellene?

Köszönöm!

2014. márc. 3. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerezz egy barátot!
2014. márc. 4. 02:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Vannak környékek, ahol előfordul, igen. :(
2014. márc. 4. 11:44
 3/4 Nagi88 ***** válasza:

Nem "osztrákén" - mint állampolgár például, (burgenlandi magyar)" külföldi ide helyezett ember vagyok ("osztrák német ajkú cégnél", 'magyarul tudónak' vagyok itt (Budapesten), de mellék állásban a meg pont én óvok meg másokat. (küzdősport és kaland vágy)

Attól viszont tartok, hogy elüt valaki Budapesten, mert itt mennek mint a meszes az autósok. - tisztelet a kivételnek!

28/Lány

Kell egy kis küzdősport gyakorlat. Gyorsan és utcán hasznos dolgok terén, az ilyen direkt önvédelmi dolgokban érsz el eredményt. Például krav-maga. Nem baj ha nem vagy zsidó, - én is kipróbáltam és tanultam - mellesleg és én sem vagyok az? No szerintem A Bálint közösségi házba például - ott meg tudtam kezdők vannak - vagy más ilyen kulturáltabb helyre - nem valami tetkós félelmetes ember közé - járj le egy kicsit és utána már nem fogsz félni, ha csak ez nem beteges nálad.

2014. aug. 21. 23:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Szivesen gyakorolnék harcművészetet, de ahol én élek, semmilyen ilyen lehetőség nincs...
2014. aug. 22. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!