Kismamák akik a vége fele jártok nem féltek h az utcán folyik el a magzatviz?
Én is féltem, a 36. héttől már rettegve mentem mindenhova (már nyílt a méhszájam, mégis csak a 38. héten szültem) és gumilepedőt tettem az ágyba, ha esetleg ott folyna majd el a víz.
Végül nem volt szükség a félelemre, mert fájásokkal indult a szülés, a szülőszobán repesztettek burkot!
En nem felek ettol, nem is bannam. Nem megyek mar nagyon messze a haztol, kozeli uzletekbe, jatszoterekre lanyommal. Mar csak azert mert eleg nehez az utobbi idokben gyalog sokat menni, kocsi meg nincs.
Elso szulesem ugy indult hogy nagy bevasarlas volt uzletben voltam epp mikor ereztem hogy folyasom, tisztasagi betet telt meg csak, otthon folytatta..szivargott csak. este tevezes kozben az agyon folyt el. Most is ott egy folt pedig allitolag ki volt tisztitva :-)) Most 39 hetesen kivancsian varom hol kap el :-))
Hát nem tudom! Én jövök-megyek-intézkedek,persze nem órákig. Max. 1 óra alatt elintézem reggel a bevásárlást stb. Minden benne van a pakliban,de azért nem kell szerintem rettegni!!! Aztán otthon vagyok, teszek-veszek, és rengeteget pihenek. Délután még egy kis séta,vagy a férjemet elkísérem a dolgára. Pedig én már 1 ujjnyira nyitva is vagyok!:)
37+1 hkm
Nem! Bárcsak elfolyna már, az mindegy, hogy hol.
40+3 hetes
Inkább boltban, üzletben lenne csak kellemetlenebb, de az nem érdekelne hogy látják mások vagy ilyemi ha nem hagyok takarítani valót.
Ha félsz, tegyél be egy bagy betétet, ill. vigyél magaddal törülközőt mindenhová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!