Sötétedés után szívesen mászkáltok az utcán, vagy inkább féltek&és ha lehet nem lépsz ki a lakásból egyedül? (pl. Budapesten)
Nem igazán érdekel, hogy sötét van-e vagy nincs. Ha dolgom van, megyek
18/F
A III. kerületben lakom, sötétedés után még nem félek, de este 10 felé már csak cigizni ugrok le, aztán jövök is vissza, nem kolbászolok, mert a lakótelep csendes, kihalt, így én veszélyesnek is tartom. Viszont a belvárosban még hajnalban is sétálok nyugodtan (persze nem egyedül), nem félek, annyi ember van körülöttem, és ez biztonságérzetet ad, habár tudom, hogy ha arra kerülne sor, nem sokan védenének meg... :S Ilyen a magyar morál. De persze attól függ, hol akarsz máészkálni este. A Havanna lakótelepen én már sötétedés után tízre zárnám az ajtókat is :P
Ha nem lenne ilyen rossz a közbiztonság Budapesten, akkor szivesen sétálgatnék este kicsit, olyan csöndes, nyugodt :) Mármint nálunk, a lakótelepen. Csak a ciripelés, kiszűrődő esti zajok, vagy hajnalban a némas csend :) Uh, de kedvem lenne most egyet sétálni :)
De persze egyedül inkább nem... Jobb a békesség :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!