Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem féltek attól, hogy valahol...

Nem féltek attól, hogy valahol az utcán vagy máshol, mások előtt lesztek rosszul?

Figyelt kérdés
Már persze, akit gyötörnek a rosszullétek. Mindig rettegve ülök a kocsiba.
2012. jan. 5. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Féltem én is,be is következett. Leesett a cukrom, és Cora közepén eszméletlenül estem össze..:\
2012. jan. 5. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer véradás után ájultam el metrón. Kb 5-en odaugrottak, vizet locsoltak az arcomba, megállították a metrót és hoztak ásványvizet. Szóval nagyon segítőkészek voltak az emberek, így a terhességem alatt már nem féltem. Sokat hánytam az elején, és mivel ügyfélszolgálaton dolgoztam, szó sem lehetett róla, hogy bejárjak dolgozni :-)
2012. jan. 5. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
De, én féltem anno tőle, mivel sokszor hánytam. Elég volt, ha az utcán láttam egy csomó kutyagumit, hánytam. Ha itthon eszembe jutott, megint:)akkor nem volt humoros, ma annak tűnik:)) Mikor elmentünk nyaralni, a szomszéd azt hihettem, folyton hányásig iszom magam:)Ha nem hánytam a gyomrom fájt, ha meg hánytam, iszonyat erőtlen voltam. egyszer egy padon csak a fejemet hajtottam párom ölébe, amit egy német házaspár meg is jegyezett hangosan, kicsit rosszallóan:( Nah az, rosszul esett.
2012. jan. 5. 13:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Az utcán is hánytál? Mindig ez jár a fejemben, hogy majd megyek a kocsival, kivágom az ajtót, és hányok. Szénné égek :)

2012. jan. 5. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, volt olyan, hogy az utcán jött rám, igaz, senki nem látta. Én is iszonyatosan szégyelleném, de erről nem tehet az ember. Vagy hordasz egy zacsit a zsebedbe és azt kapod elő!
2012. jan. 6. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!