Anxo kérdése:
Londonban élők, vagy akik már voltak ott! Tényleg olyan nagy a muszlim jelenét a városban?
2014. febr. 4. 22:26
41/56 anonim válasza:
Igen! Mivel nagyreszuk nem jogosult ra, de egyebkent tavaly volt egy kimutatas, hogy a britteknek hiaba jar a szajuk, meg mindig a legnagyobb reszet ok kapjak, ha szazalekokat nezunk.
42/56 anonim válasza:
Ne aggódj, az angolokról is megvan a véleményem.
43/56 anonim válasza:
Szövegertelmezes 1-es!
Azt irtam, hogy sok arab lusta, DE NEM MINDEGYIK!
Remelem, csak provokalni akarsz...
44/56 anonim válasza:
"Illetve talán annyit mondanék még ehhez hogy az európai mentalitás az alapból nem kerüli a munkát, szorgalmas és építő jellegű, szemben az általad is elismert keleti mentalitással."
ha-ha-ha peeersze
45/56 anonim válasza:
"Azt irtam, hogy sok arab lusta, DE NEM MINDEGYIK!"
Ebben én is igazat adok neked, én eddig 2-vel is találkoztam a kb 60-70 közül akik egyáltalán nem voltak lusták.
47/56 anonim válasza:
Mert a TÖBBSÉG ilyen és ezt te is leírtad!
49/56 anonim válasza:
sok=többseg????
Nem ezt jelenti. Sok lehet a negyede, vagy a fele is.
Ha mar szavakkal dobalozunk :)
50/56 anonim válasza:
Jó, akkor neked van igazad, az arab nép szorgalmas, intelligens és precíz mint a svájci óra.
Ezért néznek ki az országaik úgy mint egy cigánytelep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!