Londonban élők, vagy akik már voltak ott! Tényleg olyan nagy a muszlim jelenét a városban?
a muszlim jelenlt sokkal feltűnőbb, mint a többi nemzet, hiszen a muszlimok másként néznek ki - de az utcán a magyarról, szlovákról, oroszról stb lengyelről stb stb nem tudod megmondani h honnan jött melyik országból. Nem kel általánosítani, Angliában ennél rosszabb a heyzet, mert "fehérek" jó része is bevándolró csak az nem szúr szemet.
Nem a kendősökbe kell belekötni hanem azokba, akik segéyért orakoznak meg meglopják az embert (ahogy velem is tették bizonyos népfélék - kameraképen látszott)...
Sziasztok!
Fölmerülhetett Bennetek, hogy esetleg muszlimellenes vagyok, de ez nincs így. A saját szempontjaik szerint ők nagyon helyesen cselexenek, minden imaalkalmuk után el is imádkozzák, hogy a céljuk a világ iszlámmá tétele.
Ne feledjük, hogy egész Észak-Afrika keresztény volt, de mikor az iszlám terjedni kezdett, egy meggyengült kereszténységet talált, ami nem is tudta fölvenni a versenyt az iszlámmal, így szépen az egész terület eliszlámosodott...
Az nem iszlámellenesség, ha féltem a saját kultúránkat, és azt, ami miatt európaiak vagyunk.
Sokan azt hiszik ez csak egy vallás, pedig nem. Ez egy integráló kultúra: vallás+állam+jog együtt van. Ha valahol ne adj' Isten ők többségbe kerülnek, akkor a többieknek reszeltek. Az ő országaikban ne keress toleranciát, ott keresztényüldözés van.
Nem a muszlimokat kárhoztatom, ők csak kihasználják a mi balfa..ságunkat. Én a köcsög, liberális, abortuszt és melegházasságot pártoló európai vezetőinkre haragszom.
Vissza fogják sírni az Istent és a kereszténységet, amit az eu alkotmányból kihagytak....
Szia!
Már jó régóta olvasok itt GyK-n iszlámmal kapcsolatos kérdéseket. Nem értem miért kell megriadni a muszlimoktól, nem értem mi a bajotok velük! Csak a rosszat állítják rólunk, a jót nem mondják soha! Sokszor olvasom azt, h majd Nyugat-Eu-ban majd a szélsőjobb kerül hatalomra és majd a muszlimokat kitoloncolják! A fenét! Voltatok már Nyugaton??? Ott az emberek dolgoznak, megértőek, békések. Nem kötnek beléd az utcán, mint itt. Persze, majd azt a 2%-ot szépen ki kell toloncolni, aki háborúskodni jön Iszlamabadból vagy Kabulból vagy más térségről. Ha nem jött még le, én muszlim vagyok, itt születtem Magyarországon és arab vagyok. Apum orvos, 3 tesóm van, mindhárom orvosin van és én is orvos leszek!
Na...és most mérlegeljetek és ,,ítélkezzetek a muszlimok ellen!"
Jó pár rokonunk él nyugaton, akik ugyanezen az állásponton vannak, mint én. Élnek Párizsban, Ruhr-Vidéken, Londonban stb. stb....és nem WC-t takarítanak...
Nem kell megriadni a muszlimoktól, hisz a Korán is írja, hogy a tolerancia és az élethez való alázatosság a legfontosabb!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
16/F
13-as! En Nemetorszagban elek, szinten muszlim vagyok.
A problema az, hogy epp ez a bajuk az europai embereknek, hogy a törökök vagy arabok nagy resze nem szart pucol.
A törökök 3. generacioja született mar itt, akik szinten nemet allampolgarok lettek, tanultak, nagy cegek vezetöi lettek. Ez nem tetszik az epp ideerkezö magyaroknak.:)
Mert mer" a török ossza az eszt??? Ha" nem lehet velük meginni egy sört! Ilyen "sulyos" problemakkal talalkoztam:D
"Nem kötnek beléd az utcán, mint itt."
Ezt egyébként néhány magyar emberre és őslakosságra értettem!
Az utolsónak teljesen igaza van. Az a bajuk egyeseknek, h be tudunk illeszkedni normálisan. Mert a muszlim gyerek inkább szenved 7 éves korától 24 éves koráig a tanulással minthogy...minthogy.....öhm....inkább nem folytatom, mert rosszul leszek!
:D igen
De abba nem nagyon gondolnak bele, hogy az az "arab" fönök, tett is erte valamit, hogy ilyen pozicioba kerüljön.
Van egy ket ismerösöm Londonban(magyarok), tölük is folyamatosan csak a szitkozodast hallom.Hogy minek kell munkaidöben imadkozni, miert ezzel töltik a szünetet, mier
t nem fizet többet, stb...
Kb 2 eve vannak ott, volt vagy 6-7 munkahelyük ezalatt es ugye mindig a mocskos bevandorlo fönök volt a szar.
Ezen most nemigazan ertem mit kell gorcsolni. En vegulis nem csodalkozom mert a kerdezo tipikus magyar felti az o kis europaisagat....pfff...szanalmas. Ha csak egyszer kimennel Nyugatra lathatnad h ott meg a kutyat sem erdekli h muszlim vagy vagy nem. Senkit nem akarunk muszlimma tenni stb. stb. es gondolom a tobbseg is igy gondolja. Mi buszkek vagyunk a martirjainkra akik a keresztes haboruban vesztettek eletuket. A legtobb muszlim a jobb megelhetes remenyeben megy ki nyugatra, nem azert h eloskodjon.
De nem veszitek mar eszre h csak ti magyarok gorcsoltok az egeszen???
p.rimitivek
Sziasztok!
Úgy látszik nem voltam érthető, de nem ismétlem magam, olvassátok el az előbbi kommentemet, amiben épp a liberális nyugatot ostoroztam!
Utolsó kommentelő! Csak mi magyarok görcsölünk ezen? Meglepsz, mert itt Mo-n szerintem épp senki nem ismeri az iszlámot, meg a hírek se foglalkoznak velük, és nő az euroszkepticizmus is, tehát nem sokakat érdekel az európai identitás, se a kereszténység.
A primitív jelzőt nem veszem magamra. Ha primitív lennék nem olvastam volna el több könyvet is az iszlámmal kapcsolatban, mert meg akartam érteni. Ellentétben pl a muzulmánokkal, akik többistenhívőnek hiszik a keresztényeket, mert nem értik meg...
Nem tartanék az iszlámtól, ha nem tudnám, hogy a többségi muszlim országokban a keresztény kisebbségeket üldözik. Ha ez a tolerancia....
A legtobb muszlim orszagban bekesen elnek egymassal muszlimok es keresztenyek, a problemat a politikusok generaljak mindig, (par honapja az indexen volt egy video a szekelyek nagy menetelseserol, es egy szekely ferfi is azt mondta, hogy nincs problema a romanokkal, el elnek ok egymassal, a gondot ott is politikusok es papok csinaljak). A Kozep-afrikai koztarsasagba, par honapja, keresztenyek meszaroltak muszlimokat, Burmaban, par eve pedig buddhistak tettek ugyan ezt egy muszlim etnikai csoporttal, de lehetne akkor mar szot ejteni az ujgurokrol is. A nyugatnak nincs mas valasztasa, azert, hogy sajat embereiek fent tudja tartani a megszokott eletszinvonalat, be kell engednie nagyon sok bevandorlot, akik elvallalnak olyan munkakat es olyan penzert, amit egy helyinek eszebe nem jutna, meg persze egy muszlim csaladban tobb gyerek is van,
ez altal is bebiztositva nepesseg novekedeset. Magyarorszagra is azert jonnek orvosira osztondijjal, mert a magyar orvosok elmennek nyugatra.
A kultura pusztulasabol Londonban mindossze annyit lattam, hogy sokkalinkabb hasznalnak SI-t Royal metric helyett, de az is inkabb a kelet-europaiak miatt volt, mint az egykori gyarmatokrol erkezok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!