Londonban élők, vagy akik már voltak ott! Tényleg olyan nagy a muszlim jelenét a városban?
"Jaaaj Digo. Igen tudom te Londonban vagy 2 es fel eve mert minden kerdeshez odairod."
Azokhoz a kérdésekhez írom oda kizárólag ahol Londonról szól a kérdés, mint ez is. ;)
e=mc2:
Ugy ertettem mostantol akarjak az eusoktal is majd, de nem eusoktol eddig is kertek
"Az en csaladom muszlim. Felig török, felig bosnyak."
És téged mint magyart örökbe fogadtak? :)
"Ezt nem vitatom, mert tapasztaltam.Marmint hogy lustak, de nem mindegyik."
Szóval ebben egyet értünk. Ebben tudod mi a szép? Hogy ezzel elismerted azt is hogy a többi felvetés is igaz.
Aki lusta az ugye nem szeret dolgozni. Ergó-a szociális rendszerre támaszkodik, kitalál dolgokat hogy ne kelljen dolgozni, adót csal. Köszi, ezek szerint találkoztak a gondolataink. :)
"Aki lusta az ugye nem szeret dolgozni. Ergó-a szociális rendszerre támaszkodik, kitalál dolgokat hogy ne kelljen dolgozni, adót csal. Köszi, ezek szerint találkoztak a gondolataink. :)"
Ott a pont, szerintem ehhez nem is kell mást hozzá fűzni...
És téged mint magyart örökbe fogadtak? :)
Nem :) En sem vagyok magyar. A szüleim bosnyakok, en mar M.o-on születtem. Innen a magyar nyelvtudas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!