Mi a bajuk azzal, hogy Nirvana-t hallgatok? Mit tegyek, mindenki mérges rám, és megpofoztam az egyik osztálytársamat? 15/L
Ez a cikk nem csak úgy hangzik, mintha egy rajongói ömlengés lenne, ez valóban az.
Én szeretem a Nirvana-t, de amit ez a tag összehord, az enyhén szólva is túlzás.
Szia ,en is 15 eves lany vagyok,aki nagyon szerti a Nirvanat es en is hasonloan reagaltam volna le.ugyhogy teljesen megertelek es egy igazgatoi meg nem a vilag :)
Akik meg azt mondjak hogy a Nirvana szar...egy Nirvana konyvbol idezva: "Kurtnek olyan hangja volt,hogy akar a telefonkonyvet is elenekelhette volna,az is fantasztikusan hatott volna" Nem sok olyan zenesz van akinek a hangjaban ennyire benne vannak az erzelmei es ez az amit nem lehet az iskolaban tanulni,meg nem az anyagi hattertol fugg mint a mai sztarocskak eseteben
"Peace,love,emphaty"
Én nem szeretem a Nirvanát, de szerintem is megérdemelte az a kiscsaj a pofont. Most nem szeretnék agresszív állatnak tűnni, de én is ugyanezt tettem volna. Gyűlölöm az olyanokat, akik zenei stílus miatt leszólják embertársaikat. Mindenki azt hallgat, amit szeret. Nekik semmi közük hozzá, hogy te mit hallgatsz. Eleve ezt a túlzott rocker-utálatot is utálom.
Abban viszont egyet kell értenem, hogy az igazgatóit meg te érdemelted meg, hiszen az ilyeneket nem az iskolában kéne lerendezni.
Az osztálytársaid meg ostoba barmok, ha egy nyomorult pofon miatt elvetemült gyilkosnak tartanak.
Én szerintem nem vagy az.
Az osztálytársaidat pedig küldd el a p1csába legközelebb, ha beszólogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!