Mi a bajuk azzal, hogy Nirvana-t hallgatok? Mit tegyek, mindenki mérges rám, és megpofoztam az egyik osztálytársamat? 15/L
A Nirvana nem sz@r, de a magatartásod tényleg nevetséges túlreagáltad ezt a dolgot és agresszíven viselkedtél.
Gratulálok, szép példáját mutatod milyen egy rocker.
Mai napig a Nirvana egyik száma az egyik legalapabb party zene: http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Aki 35-nél fiatalabb és ezt nem ismeri, annak nincs élete. De amúgy nehogy már 15 évesek ezzel cikizzék egymást, hogy ki mit hallgat. Mint a dedó.
Party zenee? Ez legenda :o
Ismerem a számot pedig csak 18 vagyok, ezek szerint van életem jeeeaahh :P
A Nirvana király, kit érdekel hogy milyen régi ? Manapság már az 1 éves számok is "réginek számítanak".
A csajnak én is behúztam volna egyet gondolkodás nélkül xD
De ne érts félre, nem azért az lenne a helyes hanem az indulat miatt. Próbáld meg te is kicsit nagyobb önmérsékletet tanúsítani, inkább vágj vissza az ilyeneknek (de ne kézzel).
Ezt a számot én is isemrem :)))
Nem rossz!! Soha nem hallottam Nirvana zenéiről, hogy sz*r lenne...
Lehet, hogy nem kellett volna felpofoznod, :D de az fura, hogy csak egy pofon miatt igazgatói lett belőle...
Hülyeség, amiért beszólt a gyerek, nem szabadna senkit lenézni az izlése miatt...
Nyilván kívülálló vagy az osztályban, amit nem szeretsz. Szorongsz is, komplexusaid lehetnek, nem tartod magad szépnek, irigykesz a "jócsajokra". Ez ellen lázadsz, ezért ragaszkodsz az identitásodhoz, hogy minél jobban különbözz, hogy ne kelljen összehasonlítanod magad velük. Nem voltál te dühös rá, csak el kellett játszanod, hogy megsértettek egy fontos dologban.
Én is voltam fiatal. :)
Nem javaslom, hogy ezt folytasd. Nehéz nyitni, de ha nem illeszkedsz be, pokoli lesz a középiskola. Ha meg kirúgnak, és viszed tovább ezt a viselkedést, rohadtul nem lesz iskolád, és mehetsz megrohadni egy gyárba. Sok ilyet láttam.
Keresd fel az iskolai pszichológust, vagy keress egyet magad. Segíteni fog.
Visszavághattál volna azzal, hogy amit ő hallgat, arra néhány hónap múlva a fene sem fog emlékezni, de a Nirvana-t még 20 év múlva is ismerni fogják.
Vagy, ha a rock olyan szar, akkor hogy lehet töretlenül ilyen népszerű már lassan 60 éve? Átvészelte a diszkó korszakot, megfér a modern elektromos zenék mellett is, szélesebb palettával rendelkezik műfaji szinten, mint bármilyen más zenei stílus.
Lehet, hogy ő nem szereti, de ez nem is kislányoknak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!