Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a bajuk azzal, hogy Nirvana...

Mi a bajuk azzal, hogy Nirvana-t hallgatok? Mit tegyek, mindenki mérges rám, és megpofoztam az egyik osztálytársamat? 15/L

Figyelt kérdés
Az osztály egyik népszerű csaja odajött hozzám, és lesz*rozta a Nirvanas pólómat, és azt mondta hogy ezeréves, és ez gáz, és szar számaik vannak. Én erre megpofoztam, és igazgatói ügy lett belőle. Tényleg, szíven érintett hogy ezt mondta a kedvenc együttesemről, de persze tudom, visszakéne fogjam magam. Utána egy csomó ember sorra leszólta a rock zenét, mert hogy régi meg mittudomén. Anyám meg kivan akadva, hogy milyen agresszív gyereke van. Az osztálytársaim úgy néznek rám, mint egy elvetemült gyilkosra.

2014. jan. 11. 15:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

Én magasról lesz*rtam volna, hogy ki mit mond. Komolyan, ezért felpofozni valakit? Neked is vannak problémáid :) Eleve nem adok az olyan emberek véleményére, akiket nem tartok sokra...

21/L

2014. jan. 11. 22:59
 12/25 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem hallgass nyugtató zenét is, mert én pár éve nagyon szerettem a Nirvanat, de így utólag iszonyú depressziós, sokszor dallamhiányos a zene:( Ami még most is elmegy a Come As You Are, In Bloom...stb De nem akarok tanácsokat osztogatni, csak hátha jobbat tenne, ha megismernél más dolgokat is. Ha átgondolod talán javadra válhat. :)

17/L

2014. jan. 12. 23:55
 13/25 anonim válasza:
100%
Én 13, vagyok és én is felpofoztam az egyik osztálytársamat a Nirvana miatt :D
2014. jan. 14. 12:04
 14/25 anonim válasza:
Fent vagy ezen az oldalon :) [link]
2014. jan. 14. 12:07
 15/25 anonim válasza:
77%
Csövi én is 15/L vagyok és imádom a Nirvanát de persze az én osztályomban is csak a djgirls-t vagy mit ismerik ha megemlítem őket én ilyenkor vagy tartok egy 25 perces beszédet arról h mi az én véleményem vagy sz@rok rájuk .Ha anyudnak elmagyarázod h ez neked mennyit jelent akkor szerintem ő meg fogja érteni és a többiek is el fogják felejteni plusz egy igazgatóiba senki sem halt még bele:D kitartás :D
2014. jan. 14. 14:13
 16/25 anonim válasza:
[link] itt is fent vagy xd
2014. jan. 14. 14:19
 17/25 anonim válasza:
100%
Komolyan nem értem egyes vlaszolók mentalitását, főleg ha ők is rockerek. A rock a lázadásról szól, nem arrol hogy beletörődsz abba, hogy amit mások mondanak az a jó, és minden más szar.Egyébként is honnan tudjátok, hogy nem cseszegetik ezzel napi szinten? Ismerem a dörgést, velem is ez volt. Engem pl. a Metallica miatt cseszegettek napi szinten. Ha innen nézzük mindjárt más szemszögbe kerülnek a dolgok nem?
2014. jan. 14. 14:36
 18/25 A kérdező kommentje:

Ez durva, kikerültem két oldalra is:D:D

Amúgy most már néhányan félnek is tőlem. :D

2014. jan. 14. 15:28
 19/25 Bevapir válasza:
100%

Fogsz egy rohadt éles 1-1.5 méteres machetát, elrejted a táskádban, majd ha beszól az iskola "főterén" (aula udvar stb) betekered a haját a kezedbe, lerángatod térdre, kiveszed a machetát és levágod a fejét pikk pakk. Lehet a gerinc-csont felé megakad, akkor erősebben kell és gyorsabban. Egyszerűbb megoldás: Kifaragott ceruzával nyakon vágod az ádámcsutkája mellett. Sokkot kap, nem kap hirtelen levegőt, összeesik, majd megalázod. Ennyi.

(Viccen kívül: szard le.)

2014. jan. 14. 19:49
 20/25 anonim ***** válasza:

utolsónak,

te beteg vagy xD de jó ötlet hmm... :)

2014. jan. 14. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!