Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha rettegésben...

Mit tennétek, ha rettegésben tartanának? Alább leírom hogyan!

Figyelt kérdés
Osztálytársam (cigány) testvére (értelemszerűen ő is) bejött a suliba (középsuli) nyílt napra, de egy másik suliban ő is középsulis 9.-es. Van ennek a lánynak egy barátnője, az magyar, de a viselkedése pont mint a cigányoké. Szal ez a kettő bejött a suliba, és ugy tettek mintha ők lennének a világ középpontjai, és rázták magukat a suliban a haverjaim előtt, én meg az egyiknek(haveromnak) odasugtam h "nagyon csinosnak hiszik magukat". De ezt ők nem hallhatták, mert arrébb rázták magukat. Másnap a buszmegállóban álltam, amikor megállt az ő buszuk és mindkettő mutogatni kezdett nekem. Nekem sem kellett több, visszamutattam. Másnap üzengettek az o.társammal h baj lesz. Na ez az o.társam hazament és megmondta otthon h én azt üzentem h kapják be. Én ilyet nem is mondtam, na de mindegy! Az a lényeg h mindenáron meg akarnak keresni suli után és megverni! Annyira félek! Hiszen nem a jófajta cigány akivel beszélni lehet, hanem a kötekedős, verekedős típus. Nem merek kimenni a suliból ha nem jön velem legalább 2 fiú is. :S Az o.társam beszólogat nekem, meg mindenre huzza a száját, és vele sem tudok beszélni. Bonyolulttá válik a helyzet h az o.társamnak a legjobb bnője (szintén o.társ) is haragszik rám, pedig Vele eddig jóban voltam. Most mit kéne tennem? nem tudok én senkivel se beszélni, se a cigánnyal, se a bnőjével, se a tesójával se annak a bnőjével. Olyan szánalmas és dedós dolog én is lassan 17 leszek, nehogymár egy 15 éves csitri pattogjon! Csak félek, mert cigány! És állítólag jól verekszik, de előtte sose kérdez csak üt! :( Kérlek minél hamarabb válaszoljatok! Előre is köszönöm!
2009. nov. 25. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Mond meg a barátodnak,hogy bajban vagy.Segítsen,mert zsarolnak.Ha szeret,biztosan megérti.Egyébként hány évesek vagytok?
2009. dec. 21. 00:02
 52/62 A kérdező kommentje:
A barátom szeret engem, vagyis ezt mondja. De egy ideje fura velem, mindenkire féltékeny még az unokatesómra is, mert szerintem csak mondja h nem hisz a csajoknak. És ez nagyon zavar! Hogy nem nekem hisz, hanem nekik... A barátom 19 és fél, én 17 leszek. 1 hónapja vagyunk együtt. A csajok: az egyik 17 múlt a másik meg 15 éves. :S
2009. dec. 21. 17:58
 53/62 anonim ***** válasza:

Kicsit alábecsülted a 15 éves cigócsajt, ha jól érzékelem.

hiába kis csitri, valszeg keményebb nálad. Cigányok közt élek, jártam suliba, van bőven tapasztalatom velük. Ki akar kéziteni, betörni, mint egy lovat, ismerem őket jól. Hogy állnak a dolgaid kérdező? Ha gondolod irj nekem privit, hátha tudok tanácsot adni. :)

2009. dec. 23. 23:45
 54/62 anonim ***** válasza:

12-23 23:45 vagyok! Kérdező, te küldtél nekem üzenetet? Megkaptam köszi! Az msn címed ugyanaz, mint az a mailcím?

Ha nem az, akkor küldj lszi még egyet az msn cimeddel! Köszi!

2009. dec. 26. 02:40
 55/62 anonim ***** válasza:
Oké, akkor már tegnap felvettelek, ha uez az msn címed! fogadd el! :)
2009. dec. 26. 17:21
 56/62 anonim ***** válasza:
Azóta mi volt, próbálkoztak újra nálad?
2010. jan. 7. 13:05
 57/62 A kérdező kommentje:
A pasimat próbálják elszedni tőlem mostanság.... ezzel akarnak kikészíteni... :S szánalmasok...
2010. jan. 11. 15:59
 58/62 anonim ***** válasza:
Mostanába hogy állsz velük? Megvertek azota?? Sok iskolai verekedésröl lehet olvasni a neten, egyre keményebbek a lnyok is. Azt nem irják hogy cigányok verekednek e, de sztem tuti.
2010. márc. 4. 14:07
 59/62 A kérdező kommentje:
Egy barátomnak köszönhetően megváltoztam!!!! sokszor védem meg magam, nagyon megvertem már 1-2 cigányt is. Abba a suliba járok amelyik a tv-ben volt anno hogy a lányt eszméletvesztésig ütötte a másik... na ezt képzeljétek el. mostmár NEM FÉLEK SENKITŐL :)
2010. ápr. 11. 10:03
 60/62 anonim ***** válasza:

Huu, nem semmi vagy, h szembeszálssz 1 cigány csajal. Tapasztalataim szerint ők a legkeményebb verekedök, erösek, mint a bivaly, kegyetlenek és kiméletlenek. Láttam már sajnos pár bunyot és mindig a magyar csaj feküdt utána. :S

Akikkel verekedtél, gondolom azok se voltak piskoták? :O

2010. ápr. 20. 09:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!