Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha rettegésben...

Mit tennétek, ha rettegésben tartanának? Alább leírom hogyan!

Figyelt kérdés
Osztálytársam (cigány) testvére (értelemszerűen ő is) bejött a suliba (középsuli) nyílt napra, de egy másik suliban ő is középsulis 9.-es. Van ennek a lánynak egy barátnője, az magyar, de a viselkedése pont mint a cigányoké. Szal ez a kettő bejött a suliba, és ugy tettek mintha ők lennének a világ középpontjai, és rázták magukat a suliban a haverjaim előtt, én meg az egyiknek(haveromnak) odasugtam h "nagyon csinosnak hiszik magukat". De ezt ők nem hallhatták, mert arrébb rázták magukat. Másnap a buszmegállóban álltam, amikor megállt az ő buszuk és mindkettő mutogatni kezdett nekem. Nekem sem kellett több, visszamutattam. Másnap üzengettek az o.társammal h baj lesz. Na ez az o.társam hazament és megmondta otthon h én azt üzentem h kapják be. Én ilyet nem is mondtam, na de mindegy! Az a lényeg h mindenáron meg akarnak keresni suli után és megverni! Annyira félek! Hiszen nem a jófajta cigány akivel beszélni lehet, hanem a kötekedős, verekedős típus. Nem merek kimenni a suliból ha nem jön velem legalább 2 fiú is. :S Az o.társam beszólogat nekem, meg mindenre huzza a száját, és vele sem tudok beszélni. Bonyolulttá válik a helyzet h az o.társamnak a legjobb bnője (szintén o.társ) is haragszik rám, pedig Vele eddig jóban voltam. Most mit kéne tennem? nem tudok én senkivel se beszélni, se a cigánnyal, se a bnőjével, se a tesójával se annak a bnőjével. Olyan szánalmas és dedós dolog én is lassan 17 leszek, nehogymár egy 15 éves csitri pattogjon! Csak félek, mert cigány! És állítólag jól verekszik, de előtte sose kérdez csak üt! :( Kérlek minél hamarabb válaszoljatok! Előre is köszönöm!
2009. nov. 25. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha a hajadat megtépte és egyéb külsérelmi nyomok is vannak, azt már gondolom a szüleid is észreveszik. Nem kérdeztek semmit? Lehet nem ártana mégis csak őszintén beszámolni nekik és gondoskodnának valamilyen megoldásról (kíséretről). De nagyobb ügyet felesleges csinálni belőle, mert az lehet, hogy csak olaj lesz a tűzre és még nagyobb balhé lesz.
2009. dec. 3. 11:06
 32/62 anonim ***** válasza:
pedig az vagy. nem láttál te még 15 éves cigánylányt. És de, lesz mindig aki lefogja, vagy megvédje őket. te ne osztogass inkább hülye tanácsokat, jó hogy nem arra biztatod, hogy menjen és verje meg a cigányt amikor egyedül van. Meg is ölik utána csoportosan. Más f.szával könnyű verni a csalánt mi?
2009. dec. 3. 11:06
 33/62 anonim ***** válasza:
44%

Barátom!

Én legalább a kérdésre igyekeztem választ adni és a kérdező jólétét szem előtt tartva, próbáltam választ adni a kérdéseire. Vagy legalább ötletet adni. Nem köteles elfogadni. De azt Ő döntse el és ne pedig Te. Amúgy is Ő ismeri a pontos helyzetet, körülményeket.

Nem szájhősködni kell. Ne a másik válaszadóval foglalkozz, hanem adj valami okos tanácsot!

Én csak annyit mondtam:

1.) Elkerülni a további balhét. Ha lehet, odébállni. Gondolom, költözni nem lehet.

2.) Testőrség, kíséretről való gondoskodás. De ez sem megoldható mindig! És honnan tudod, adódik-e majd olyan szitu egyszer, hogy 1 az 1 ellen lesznek? Az is előfordulhat valamikor. Olyankor mindig hagyja magát megverni? Mert a Te tanácsod erről szól. Én meg azt mondom, 1 az 1-ben legalább ne verjék meg. Le lehet szerelni úgy is azt a csajt, hogy különösebben ne nagyon fájjon neki, de érezze, hogy nem tudja megverni a támadóját...

3.) Ha felszínre kerül a dolog, kérdés, hogy meddig lehet titokban tartani. Ilyenkor esetleg bizonyító ereje lehet egy látleletnek. De óvatosan kell ezzel bánni, mert olaj lehet a tűzre. De ezt ne Te döntsd el, hanem a kérdező. Ha már végképp nincs más megoldás.

De szerintem az se megoldás, hogy ne történjen semmi és állandó rettegésben kelljen élnie és hagynia kelljen mindig, hogy megverjék? Sajnos, a Te tanácsodnak ez a lényege!

2009. dec. 3. 11:40
 34/62 anonim ***** válasza:
Bocs, 2. pontnál (a végén) nem a támadóját, hanem az áldozatát akartam írni.
2009. dec. 3. 11:42
 35/62 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy rosszul gondolkozol. Nem lehet tanácsot adni, mert erre a helyzetre nincs megoldás ezt nem fogod fel.

1. Elkerülni. Nyilván rohadt nehéz lehet egy kisvárosban elkerülni a cigányokat, erről asszem fogalmad sincs.

2. Egy kis ideig működhet, csak tudod a cigányok ha úgy érzik, hogy kevesen vannak, akkor hívják a családot és annak a családját és a testőrséged már szart sem ér, mert túlerőben lesznek, és ahogy mondod nem oldható meg mindig, kivárják amikor egyedül vagy és akkor többszörösen vernek agyon.

3.Ha neagyjisten a cigány egyedül van ami eléggé ritka, akkor nem valószínű, hogy bele fog kötni, mert egyedül gyávábbak, de ha mégis és a kérdező megvédi magát, akkor utána csoportosan még jobban megverik, többször is. érted?

4.Feljelenteni látleletet venni. te se gondolod komolyan, hogy a rendőrök foglalkoznak vele ugye? De ha mégis, akkor megint ott a család aki megtorolja, főleg, hogy az elkövető kiskorú.

Iszonyatosan nem vagy tisztában az egésszel. Amiket te adtál tanácsot az mind-mind csak erősíti, hogy még jobban megverjék a kérdezőt.

2009. dec. 3. 11:49
 36/62 anonim ***** válasza:
60%
Megoldás: Cigókat a HAZÁJUKBA /Éljen a haza!/ Indiába, Zs*dókat Palesztínába, magyarokat Magyarországra! Hajrá Gárda! Hajrá Jobbik! Ha a Zsideszre várunk, még 3000-ben is bennünket szopatnak az idegenek a saját országunkban!
2009. dec. 3. 11:54
 37/62 anonim ***** válasza:
Szólj inkább olyannak, aki tényleg meg tud védeni!!! Van Magyarországon egy (egyetlenegy) szervezet, akik oda fognak menni és megvédenek anélkül, hogy vér folyna! Biztos eszedbe jutott már! Ugye? Hívd őket bátran, nem fognak cserben hagyni!
2009. dec. 3. 12:29
 38/62 anonim ***** válasza:

"ma 11:40, 70%-os":

várom a válaszod.

2009. dec. 3. 12:33
 39/62 anonim ***** válasza:
még mindig várom a válaszod... most kussolsz?
2009. dec. 4. 12:49
 40/62 A kérdező kommentje:
ajjaj megy a vita. :S a mai napot megúsztam gyerekek de félek mert ugy megtéptek h kihullott a fél hajam de tényleg am nem feltűnő meg van egy jobb egyenesből származó lila kék monoklim meg szemdagadásom bal szemen. am meg 1-1 ellen sose leszek mert mindig ottvan valaki. tuti nemjönne oda egyedül. :S a multkor is az egyik ütött a másik rugdosott egy egész iskola előtt! Érdekes módon ilyenkor mindenkinek a szeme nagy a szája meg a tehetsége kicsi, röhögni van ész segiteni nincs. És a tanárok is felszívódnak ilyenkor vagy csak simán beállnak megnézni a nagy meccset! Ez a város köcsögebb mint gondolnám. Am megyei jogú város, de leszarom dögöljön meg az összes retek! :S
2009. dec. 4. 20:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!