Mit tennétek, ha rettegésben tartanának? Alább leírom hogyan!
Barátom!
Én legalább a kérdésre igyekeztem választ adni és a kérdező jólétét szem előtt tartva, próbáltam választ adni a kérdéseire. Vagy legalább ötletet adni. Nem köteles elfogadni. De azt Ő döntse el és ne pedig Te. Amúgy is Ő ismeri a pontos helyzetet, körülményeket.
Nem szájhősködni kell. Ne a másik válaszadóval foglalkozz, hanem adj valami okos tanácsot!
Én csak annyit mondtam:
1.) Elkerülni a további balhét. Ha lehet, odébállni. Gondolom, költözni nem lehet.
2.) Testőrség, kíséretről való gondoskodás. De ez sem megoldható mindig! És honnan tudod, adódik-e majd olyan szitu egyszer, hogy 1 az 1 ellen lesznek? Az is előfordulhat valamikor. Olyankor mindig hagyja magát megverni? Mert a Te tanácsod erről szól. Én meg azt mondom, 1 az 1-ben legalább ne verjék meg. Le lehet szerelni úgy is azt a csajt, hogy különösebben ne nagyon fájjon neki, de érezze, hogy nem tudja megverni a támadóját...
3.) Ha felszínre kerül a dolog, kérdés, hogy meddig lehet titokban tartani. Ilyenkor esetleg bizonyító ereje lehet egy látleletnek. De óvatosan kell ezzel bánni, mert olaj lehet a tűzre. De ezt ne Te döntsd el, hanem a kérdező. Ha már végképp nincs más megoldás.
De szerintem az se megoldás, hogy ne történjen semmi és állandó rettegésben kelljen élnie és hagynia kelljen mindig, hogy megverjék? Sajnos, a Te tanácsodnak ez a lényege!
Az a baj, hogy rosszul gondolkozol. Nem lehet tanácsot adni, mert erre a helyzetre nincs megoldás ezt nem fogod fel.
1. Elkerülni. Nyilván rohadt nehéz lehet egy kisvárosban elkerülni a cigányokat, erről asszem fogalmad sincs.
2. Egy kis ideig működhet, csak tudod a cigányok ha úgy érzik, hogy kevesen vannak, akkor hívják a családot és annak a családját és a testőrséged már szart sem ér, mert túlerőben lesznek, és ahogy mondod nem oldható meg mindig, kivárják amikor egyedül vagy és akkor többszörösen vernek agyon.
3.Ha neagyjisten a cigány egyedül van ami eléggé ritka, akkor nem valószínű, hogy bele fog kötni, mert egyedül gyávábbak, de ha mégis és a kérdező megvédi magát, akkor utána csoportosan még jobban megverik, többször is. érted?
4.Feljelenteni látleletet venni. te se gondolod komolyan, hogy a rendőrök foglalkoznak vele ugye? De ha mégis, akkor megint ott a család aki megtorolja, főleg, hogy az elkövető kiskorú.
Iszonyatosan nem vagy tisztában az egésszel. Amiket te adtál tanácsot az mind-mind csak erősíti, hogy még jobban megverjék a kérdezőt.
"ma 11:40, 70%-os":
várom a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!