Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha rettegésben...

Mit tennétek, ha rettegésben tartanának? Alább leírom hogyan!

Figyelt kérdés
Osztálytársam (cigány) testvére (értelemszerűen ő is) bejött a suliba (középsuli) nyílt napra, de egy másik suliban ő is középsulis 9.-es. Van ennek a lánynak egy barátnője, az magyar, de a viselkedése pont mint a cigányoké. Szal ez a kettő bejött a suliba, és ugy tettek mintha ők lennének a világ középpontjai, és rázták magukat a suliban a haverjaim előtt, én meg az egyiknek(haveromnak) odasugtam h "nagyon csinosnak hiszik magukat". De ezt ők nem hallhatták, mert arrébb rázták magukat. Másnap a buszmegállóban álltam, amikor megállt az ő buszuk és mindkettő mutogatni kezdett nekem. Nekem sem kellett több, visszamutattam. Másnap üzengettek az o.társammal h baj lesz. Na ez az o.társam hazament és megmondta otthon h én azt üzentem h kapják be. Én ilyet nem is mondtam, na de mindegy! Az a lényeg h mindenáron meg akarnak keresni suli után és megverni! Annyira félek! Hiszen nem a jófajta cigány akivel beszélni lehet, hanem a kötekedős, verekedős típus. Nem merek kimenni a suliból ha nem jön velem legalább 2 fiú is. :S Az o.társam beszólogat nekem, meg mindenre huzza a száját, és vele sem tudok beszélni. Bonyolulttá válik a helyzet h az o.társamnak a legjobb bnője (szintén o.társ) is haragszik rám, pedig Vele eddig jóban voltam. Most mit kéne tennem? nem tudok én senkivel se beszélni, se a cigánnyal, se a bnőjével, se a tesójával se annak a bnőjével. Olyan szánalmas és dedós dolog én is lassan 17 leszek, nehogymár egy 15 éves csitri pattogjon! Csak félek, mert cigány! És állítólag jól verekszik, de előtte sose kérdez csak üt! :( Kérlek minél hamarabb válaszoljatok! Előre is köszönöm!
2009. nov. 25. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
20:24 Nincs időm tanulni, mert még ezen a héten megkeresnek, csüt v péntek, esetleg van a jöv.hét! ennyi idő alatt semmit se tanulok!
2009. nov. 25. 20:31
 12/62 anonim ***** válasza:
100%

20:23-as voltam és irónikus voltam.

nagyon jól ismerem a cigányokat, a kiírásom azt sugallja ahogy az emberek gondolkodnak róluk. ha tudnád hány cigányos kérdésemnél ugattak már le, hogy rasszista vagyok mert szerintem a legtöbbjük kötekedő fajta....

2009. nov. 25. 20:31
 13/62 anonim ***** válasza:
100%
amúgy hiába van önvédelmi tudásod, ha körbeállnak 4-5en akkor szart se érsz. marad az, hogy kísérgetnek, illetve vmi sprét tartasz magadnál, de azzal se érsz sokat, futni kell jól tudnod. És magadban közben köszönd meg azoknak az embereknek akik védik őket.
2009. nov. 25. 20:33
 14/62 anonim ***** válasza:
én úgy értelmeztem, hogy ebben a történetben mindenki lány... :S
2009. nov. 25. 20:33
 15/62 A kérdező kommentje:
igen, ebben a történetben mindenki lány. de ki tudja ezek is hányan akarnak kijönni elém?! Lehet 2en, lehet hogy 5en, lehet hogy akár a familia is. De én nem vagyok rasszista, és sose leszek, csak egyszerűen nem bírom az ilyet. Ugyanolyan emberek mint mi, vannak érzéseik ( az egyik felének ) a másik meg túl büszke magára h cigány van segély és van kenyér belőle, és akkora a szája hogy egyből verekszik minden szembejövővel, meg kötekszik! Ez nem normális ne haragudjatok! :(
2009. nov. 25. 20:41
 16/62 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gyúrjál lábra, hogy minél gyorsabban el tudj futni, ha kell! Naponta fél óra futás és hordj kényelmes sportcipőt! 20:24 voltam
2009. nov. 25. 21:00
 17/62 anonim válasza:
Semmiképp ne mászkálj egyedül!!!!
2009. nov. 26. 01:56
 18/62 A kérdező kommentje:
köszönöm!! nagyon remélem h nem lesz nagy a balhé, spray lesz nálam meg egy pár haver aki kisérget. Max ha jól megvernek akkor feljelenthetem az anyját! Vagy nem??
2009. nov. 26. 05:38
 19/62 anonim ***** válasza:
pfúúúúú...órák óta keresem a szavakat.Velem is hasonló volt,gimiben.Jól megvertek,utána hónapokig én voltam a céltábla.A vége suli váltás lett mert otthon nem mertem beszélni erről,a tanári kar meg szépen kihúza magát a dolog alól,mert szerintük ezt nekem kelett elintéznem,és az akkori haverjaim is szépen lassan ködbe vesztek.Borzalmasak az akkori emlékeim.Talán ha meghúzom magam ott végeztem volna a sulit...de kitudja.Az tanácsolnám,állj ki magadért,de minden képp beszélj erről a szüleidnek,de a tanárokat hagyd ki mert annak következményei vannak.Soha ne légy egyedül a közelükben,de ha rád találnak,"a legjobb védekezés a támadás"!!!Emlékszem a vége fele én ugrottam nekik,és jól megtéptem a csajt,de aztán hárman ketten lefogtak,akkor tört le elől a fogam....hajjjj.de legalább maradt egy kis önbecsülésem...erre nincsen jó tanács...és nincs épeszű megoldás.Sok sikert,és vigyázz magadra!
2009. nov. 26. 10:24
 20/62 anonim ***** válasza:

Szia!

Nehéz a helyzet, ez tény. De, ahogy az előttem válaszoló is írta, ne add fel!

Vonj be felnőtteket az ügybe, akiben csak megbízol, jöhet! És tudom, hogy nehéz, de próbálj meg határozottnak látszani, vagy olyannak, akit nem érint meg az, hogy ők fenyegetőznek. Ők ugyanis azt élvezik, hogy Te meg vagy rémülve, és ezt látják rajtad. Ez tartja fönn a felsőbbségérzetüket, vagy mittudomén milyük van.

Az, hogy fiúk vannak melletted, jó, csak ne legyen egyértelmű a cigányok számára, hogy azért vannak ott, hogy megvédjenek. Próbáljátok megúgy szervezni, mintha véletlenül lennétek többen.

A szüleiddel pedig beszéld meg, hogy valaki mndig menjen eléd valameddig (ha meg lehet velük ezt beszélni).

2009. nov. 26. 10:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!