Mit tennétek, ha rettegésben tartanának? Alább leírom hogyan!
20:23-as voltam és irónikus voltam.
nagyon jól ismerem a cigányokat, a kiírásom azt sugallja ahogy az emberek gondolkodnak róluk. ha tudnád hány cigányos kérdésemnél ugattak már le, hogy rasszista vagyok mert szerintem a legtöbbjük kötekedő fajta....
Szia!
Nehéz a helyzet, ez tény. De, ahogy az előttem válaszoló is írta, ne add fel!
Vonj be felnőtteket az ügybe, akiben csak megbízol, jöhet! És tudom, hogy nehéz, de próbálj meg határozottnak látszani, vagy olyannak, akit nem érint meg az, hogy ők fenyegetőznek. Ők ugyanis azt élvezik, hogy Te meg vagy rémülve, és ezt látják rajtad. Ez tartja fönn a felsőbbségérzetüket, vagy mittudomén milyük van.
Az, hogy fiúk vannak melletted, jó, csak ne legyen egyértelmű a cigányok számára, hogy azért vannak ott, hogy megvédjenek. Próbáljátok megúgy szervezni, mintha véletlenül lennétek többen.
A szüleiddel pedig beszéld meg, hogy valaki mndig menjen eléd valameddig (ha meg lehet velük ezt beszélni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!