Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha rettegésben...

Mit tennétek, ha rettegésben tartanának? Alább leírom hogyan!

Figyelt kérdés
Osztálytársam (cigány) testvére (értelemszerűen ő is) bejött a suliba (középsuli) nyílt napra, de egy másik suliban ő is középsulis 9.-es. Van ennek a lánynak egy barátnője, az magyar, de a viselkedése pont mint a cigányoké. Szal ez a kettő bejött a suliba, és ugy tettek mintha ők lennének a világ középpontjai, és rázták magukat a suliban a haverjaim előtt, én meg az egyiknek(haveromnak) odasugtam h "nagyon csinosnak hiszik magukat". De ezt ők nem hallhatták, mert arrébb rázták magukat. Másnap a buszmegállóban álltam, amikor megállt az ő buszuk és mindkettő mutogatni kezdett nekem. Nekem sem kellett több, visszamutattam. Másnap üzengettek az o.társammal h baj lesz. Na ez az o.társam hazament és megmondta otthon h én azt üzentem h kapják be. Én ilyet nem is mondtam, na de mindegy! Az a lényeg h mindenáron meg akarnak keresni suli után és megverni! Annyira félek! Hiszen nem a jófajta cigány akivel beszélni lehet, hanem a kötekedős, verekedős típus. Nem merek kimenni a suliból ha nem jön velem legalább 2 fiú is. :S Az o.társam beszólogat nekem, meg mindenre huzza a száját, és vele sem tudok beszélni. Bonyolulttá válik a helyzet h az o.társamnak a legjobb bnője (szintén o.társ) is haragszik rám, pedig Vele eddig jóban voltam. Most mit kéne tennem? nem tudok én senkivel se beszélni, se a cigánnyal, se a bnőjével, se a tesójával se annak a bnőjével. Olyan szánalmas és dedós dolog én is lassan 17 leszek, nehogymár egy 15 éves csitri pattogjon! Csak félek, mert cigány! És állítólag jól verekszik, de előtte sose kérdez csak üt! :( Kérlek minél hamarabb válaszoljatok! Előre is köszönöm!
2009. nov. 25. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
0%
Nem kellett vlna beszólni nekik, mégha súgtad is. Mésnap meg asszonykodtál, visszamutogattál nekik. Lehet,h csak 15 éves, de jól verekedhet a csaj. Te jól verekszel? Mert csak akkor kéne asszonykodni, messziről bárki tud mutgatni..
2009. dec. 5. 16:28
 42/62 anonim ***** válasza:

Te is civilizált lehetsz, 16:28-as! :-/

Egy nézeteltérésnek, vagy problémának semmiképpen nem az az elintézési módja, hogy jól megverjük a másik felet!

Aki ráadásul még gyengébb is. Ez csak a kisebbségi komplexusnak, a másokon való uralkodás vágyának és az erőszakos hajlamnak a kifejezési módja.

2009. dec. 7. 13:27
 43/62 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ,kedves utolsó, nem ezen a világon élsz, de biztos nem cigányok között. Náluk igenis a verekedés az egyik elintézési mód, egymás között is. Ha beszólnak és mutogatnak, akkor fel is pakolnak, ha kell. Szegény lány sem ismeri őket, most már tudja, hogy nem lett volna szabad: Kérdező! Azóta mi történt?
2009. dec. 7. 15:22
 44/62 A kérdező kommentje:
Állandó rettegés még mindig!!! Én gyengébb vagyok, és nem is tudtam ez igaz meg nem is mondtam semmit. Egy ártatlan félreértés!!!!!! Próbálom magam tartani és kussolni mindig de nagyon ki vagyok akadva!!! :( És félek! ÉS tönkre mennek az idegeim!!!!! A legjobb barátnőm beszélőviszonyba kezd lenni ezekkel mostanság naon spanolnak, és nem is van velem szünetben. Elhagytak a barátaim??? :O Félek kimenni a suliból! :( nem tudom melyik percben, honnan ugranak ki és vernek jol meg.
2009. dec. 8. 15:41
 45/62 anonim ***** válasza:
Szólj a szüleidnek.Mondtad apukád bemenne segíteni.Nem hiszem ám el,hogy a szüleid nem veszik észre.Legvégső esetben szólni kell a Gárdának,nincs mese.Ez már csak rosszabb lehet.Ennyire elmérgesedni nem szabadott volna hagyni a dolgot.Meg mi az,hogy eltitkolni?Szerinted ez jó ötlet?Csendben csinálnak ki.Én a megyei újságnak is szólnék.Végső esetben a rendőröknek is.
2009. dec. 8. 15:57
 46/62 anonim ***** válasza:

Két dolog van: vagy becsicskulsz neki, vagy szembeszállsz vele. A csaj elég keménynek tűnik, 15 éves létére. A megveréseddel megpróbál megtörni, hogy légy a csicskája. Kiváncsi volt mennyit birsz el. Biztos van neki már csicskája ugye? Csak rajtad múlik, hogy hagyod-e magad megalázni és behódolsz-e. Biztos próbálkozni fog még , hogy megroppantsa a gerinced, és becsicskulj neki.

Sztem ne hagyd magad! Szólj a szüleidnek, ők meg a rendőrségnek! Azóta mi történt veled kérdező?

2009. dec. 11. 22:06
 47/62 A kérdező kommentje:
Nem láttam őket hála az égnek a suli környékén, de máshogyan még próbálnak kicsinálni!!!! :S A legjobb barátnőmmel puszipajtások lettek, mert a legjobb barátnőmnek nevezett lány bedőlt nekik, mindenféle hülyeséget kitaláltak rólam, hogy én ezt mondtam azt mondtam róla, és ezt olyan hihetően mondták meg képzeljétek el hogy photoshoppal csináltak egy képet, hogy én éppen szopok. És a barátnőmmel üzengetnek a BARÁTOMNAK, és látta a képet is. Tegnap olyan balhé volt emiatt, még a házból is rugdosott kifelé, meg rámcsapta az ajtót, meg minden. Utána sírt egy sort hogy menjek vissza... És az mind ezeknek a hülyéknek a műve! Mert a photoshop jó dolog. :S Úgyhogy nem is tudom mit kéne tennem, hiszen ez egy "bizonyiték" a meg nem történt dologra, amit én meg nem tudok bebizonyítani hogy NEM történt meg. :S Mit kéne csinálni, rendőrségre nem akarnék menni mert gázos lenne ilyen ügyből akkorát csinálni, meg ki hinne valamelyikünknek is? A suliba nem szólnék mert 1 húzásom van és kirúgnak, mert rajtakaptak cigivel egyszer, de ez más tészta. :S
2009. dec. 12. 11:44
 48/62 anonim ***** válasza:
Itt se szólsz,és ott se szólsz.És mi van ha kirúgnak?Szerintem csak nyerhetsz vele...
2009. dec. 13. 18:11
 49/62 anonim ***** válasza:
Tipikus becsicskáztatási kísérlet, testileg, lelkileg próbál megtörni. Testileg elkezdte, az első adagot megkaptad, most jön a lelki, a hamis képpel. Ezek szerint a pasid először elhitte ,de végül mégsem? Ez utóbbi esetben a lelki megtörés még nem sikerült. Történt azóta még valami, kérdező???
2009. dec. 16. 22:15
 50/62 A kérdező kommentje:
Azt hittem, lassan vége lesz ennek az egész borzalomnak. De kavarnak a csajok... a cigányok továbbra is. :S A barátommal beszélnek, felhívják telefonon (nemtom honnan van meg a száma nekik) meg felvették msnre is (ezt sem tudom honnan van, mert semmilyen közösségi portálon nincs kiirva) és tömik a fejét hogy szakítson velem, ilyen vagyok olyan vagyok, így megcsalom úgy kihasználom, hazudok neki és ráadásul van az a kép amint "bizonyítják" mindezt. A barátom mondta, hogy nem hiszi el nem így ismert meg, de mostanában ezek miatt sok a vita, és hamar megsértődik. :S És az egyik lány ( amugy ezen az eszem megáll!!!) azt mondta neki msnen, hogy ha szakít velem jobban jár, hiszen ott van Ő és majd közösen kicsinálnak engem... pfff... a barátom szerelmes, de félek hogy elalszik a láng mert ilyeneket hall... és az a baj h ezek a csajok nem játszanak a tűzzel...egyenesen ÉGETNEK vele...:S irónikusan persze. :S mit kéne csinálni ezek után? :S
2009. dec. 20. 09:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!