Mit csináljak? Rettegésben tartanak.
Figyelt kérdés
Na az a helyzet, hogy a környéken lakik egy " banda aki 10- 14 évesekből áll és azzal menőznek h lopnak, verekednek, meg hadd ne meséljem tovább mert már elég komoly ügy van belőle. Többször belém kötöttek már akár egyedül vagyok akár barátaimmal. 1 ellen még csak-csak megvédeném magam de mivel bandába járnak már alig merek kimenni ( múltkor egy lányt belöktek a híd alá stb.) Itthon is elég nyugtalan vagyok, mert az egyik kileste a kapukódot, és így betud jönni. Mit tegyek ? Nagyon félek
12/l
2010. jún. 21. 20:09
1/8 anonim válasza:
beszéld meg a szüleiddel és ha probléma van akkor ők segíteni fognak. valamint próbáld meg elkerülni őket.
2/8 A kérdező kommentje:
hát, az a baj hogy pont itt laknak a melletünk lévő bérházba...így nehezen menne az elkerülés
2010. jún. 21. 20:15
3/8 anonim válasza:
Mondjuk szólja szüleidnek!Ill. ha meg tudod oldani ne mászkálj egyedül.
4/8 anonim válasza:
Mindenképpen szólj a szüleidnek, és sose mászkálj egyedül!!!
Én ezt várnám a lányomtól, ha itt is ilyen banda lenne.
Nagyon vigyázz magadra, és beszélj a szüleiddel mihamarabb!!!!
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. :) majd beszélek a szüleimmel.
2010. jún. 22. 07:19
6/8 anonim válasza:
Amellett, hogy beszélsz a szüleiddel, a rendőrségnek is kellene szólni.
7/8 anonim válasza:
Ez durva! Ez a nyócker, vagy ti hol laktok? Ne menj sehova egyedül, rendőrségen se ártana szólni szüleidnek!
8/8 A kérdező kommentje:
nemszeretném elmondani, hogy hol lakunk pontosan ( Nógrád megyében) a rendőrségtől meg azért félek, mert ha megtudják, hogy én voltam az...
2010. jún. 26. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!