Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha rettegésben...

Mit tennétek, ha rettegésben tartanának? Alább leírom hogyan!

Figyelt kérdés
Osztálytársam (cigány) testvére (értelemszerűen ő is) bejött a suliba (középsuli) nyílt napra, de egy másik suliban ő is középsulis 9.-es. Van ennek a lánynak egy barátnője, az magyar, de a viselkedése pont mint a cigányoké. Szal ez a kettő bejött a suliba, és ugy tettek mintha ők lennének a világ középpontjai, és rázták magukat a suliban a haverjaim előtt, én meg az egyiknek(haveromnak) odasugtam h "nagyon csinosnak hiszik magukat". De ezt ők nem hallhatták, mert arrébb rázták magukat. Másnap a buszmegállóban álltam, amikor megállt az ő buszuk és mindkettő mutogatni kezdett nekem. Nekem sem kellett több, visszamutattam. Másnap üzengettek az o.társammal h baj lesz. Na ez az o.társam hazament és megmondta otthon h én azt üzentem h kapják be. Én ilyet nem is mondtam, na de mindegy! Az a lényeg h mindenáron meg akarnak keresni suli után és megverni! Annyira félek! Hiszen nem a jófajta cigány akivel beszélni lehet, hanem a kötekedős, verekedős típus. Nem merek kimenni a suliból ha nem jön velem legalább 2 fiú is. :S Az o.társam beszólogat nekem, meg mindenre huzza a száját, és vele sem tudok beszélni. Bonyolulttá válik a helyzet h az o.társamnak a legjobb bnője (szintén o.társ) is haragszik rám, pedig Vele eddig jóban voltam. Most mit kéne tennem? nem tudok én senkivel se beszélni, se a cigánnyal, se a bnőjével, se a tesójával se annak a bnőjével. Olyan szánalmas és dedós dolog én is lassan 17 leszek, nehogymár egy 15 éves csitri pattogjon! Csak félek, mert cigány! És állítólag jól verekszik, de előtte sose kérdez csak üt! :( Kérlek minél hamarabb válaszoljatok! Előre is köszönöm!
2009. nov. 25. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:

Anyuéknak nem merek róla szólni, mert apu biztos h első szóra felmenne a suliba és azt mondaná hogy bocsi, csak kettesével mert fáj a bal karom. Szóval mégnagyobb balhét nem akarnék, a mai napot sikeresen megúsztam. És azt pedig őszintén sajnálom aki a gimiben így járt h sulit kellett váltania, neki mondanám h a tanárok nálunk is ilyenek h magyarán sz*rnak az egészre és oldjam meg én. Meg aztán ha be is lennének avatva akkor ez lenne a téma a suliba! És akkor drága osztálytársamék jobban zaklatnának. Velem egy a baj!!!!!!! Az hogy borzalmasan szívemre tudom venni a beszólásokat és nagyon kiakadok szívemen viselem őket. Most oké, kisérget itt 4-5 kétajtós szekrény, de ez nem mehet az örökkévalóságig. Ráadásul futni nemtok, mert van egy kis baj a térdemmel s ha futok akk bereccsen és begörcsöl abban a pillanatban vizesedik és nem birok megmozdulni le kell h üljek. Szal 20 métert se haladnék futással. :) Szóval 1 nap máris megoldva.

pár haverom azt mondta h a péntektől féljek mert ált. a cigányok pénteken járnak verekedni h hétvégén meggyógyuljon az illető... ajjajj holnap péntek! :(

2009. nov. 26. 16:28
 22/62 anonim ***** válasza:
Mi volt a hétvégén, megúsztad? A cigány csajok nagyon jó verekednek, 1 az egyben is lenyomják a legtöbb magyar lányt. Combra és gyomorra rúgnak és gyomorra ütnek, ezzel törik meg az ellenállást. A végén azzal alázzák meg a msáikat h kérfezgetik ,h jól van-e és mondják neki hogy nagyobbat is kaphattak volna.
2009. nov. 29. 14:19
 23/62 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom hogy védhetném ki. A hétvégét itthon begubózva töltöttem, megúsztam. A legjobb barátnőmmel olyanokat üzengettek hogy csapatostól jönnek és hogy a héten valamelyik nap kicsinálnak!!!!!!!! félek!
2009. nov. 29. 21:37
 24/62 anonim ***** válasza:

Nem irigyellek, a csigány csajok nagyon kemények és kegyetlenek. A legtöbb magyarral elbánnak, mert a magyar csajok nem tudnak verekedni. Nem tudom te mennyire tudsz, azt kellene elérned, hogy egyenlően legyetek a verekedésnél, ha arra kerül a sor. ÉS az egyikkel lejátszani, de ne számíts könnyű menetre akkor sem, mert

el sem tudja képzelni, hogy veszithet. Jópár ilyen bunyót láttam, mindig a magyar csaj vesztett. Te lehetsz a kivétel, ha jól verexel!

2009. nov. 30. 00:34
 25/62 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az utolsó két válaszolóra (aki szerintem egy ember)! Gyengíti a lelkedet, és kikezdi azt a kevés bátorságot is, amit eddig összeszedhettél!

Bátorság! Tarts ki! Előbb-utóbb megunják majd, vagy találnak mást, akit szekálhatnak. (remélhetőleg előbb...)

2009. nov. 30. 16:27
 26/62 anonim ***** válasza:
Szerintem se hagyd magad! Mennyire tudsz verekedni? És azok, akik meg akarnak ruházni? Szted 1-1 ellen győznél?
2009. dec. 1. 23:28
 27/62 A kérdező kommentje:
1-1 ellen nem győzök, mert nemtok cigányokkal verekedni, sőt!!!! Kijöttek, megvertek. 2 PASI fogott le meg 1 rohadt csaj ütött, betörték az orrom, felrepedt a szám, kiszakadtak a fülbevalóim a fülemből összevarrták ( 7 darab volt ) és a hajam is a kezébe maradt, hasbarugott, vért hánytam később, térden rugtak, és jópárszor porig aláztak szóval. És ezután a csaj orditotta h ennyi volt? hagyom magam? még visszajön de megver! Ugyhogy most megint félek!:( Mi legyen? :(
2009. dec. 2. 21:12
 28/62 anonim ***** válasza:
62%

Ha jól értem, 17 éves vagy és a csaj, aki meg akar verni, 15? Nem vagy nagyon alacsony, vékony? Akkor 1-1 ellen csak lenne esélyed lenyomni. Főleg, ha edzenél!

Ha nem szólsz se tanárnak, se szülőknek, senkinek és elköltözni sem tudsz, akkor szerintem csak az az esélyed marad, hogy testőrséggel jársz (nagydarab barátok), kerülöd a veszélyes helyzeteket, konfliktusokat. Mondjuk viszel magaddal valamilyen spray-t. Otthon nem ártana elkezdeni fekvőtámaszozni és pár alap önvédelmi fogást biztos megtanulnék a helyedben, hogy legalább 1-1 ellen legyen esélyed. Nagyobb nálad az a cigány csaj, erősebb, gyorsabb? Mondjuk, ha egy jó kézkicsavarást, karfeszítést elérnél nála, lehet, hogy egy darabig békén hagyna és nem ficánkolna annyit. De az is lehet, hogy lassan elfelejtenek majd.

De ha még megvannak a külső nyomai a verésnek rajtad és fel akarnád jelenteni, akkor menj el látleletet vetetni a háziorvoshoz. Pénzbe kerül, de csak akkor van értelme, ha "ügyet" akarsz belőle csinálni, mintegy bizonyítékként. Bár nem biztos, hogy érdemes ebből ügyet csinálni, mert lehet, hogy újra megvernének. Te tudod, te ismered őket és a helyzetet.

Mindenesetre azért sokat tehetnél, hogy egy az egy ellen 17 éves létedre ne alázhasson le egy kis 15 éves csaj. Törékeny alkat vagy? Az sem baj, megtanulsz pár jó fogást és kész. Nem minden az erő, a gyorsaság is fontos!

2009. dec. 3. 10:41
 29/62 anonim ***** válasza:
0%
mennyire gyökér vagy utolsó, most írta, hogy 2 fiú lefogta.
2009. dec. 3. 10:49
 30/62 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagyok gyökér! Tanulj meg olvasni! Az elején azt írta, hogy 15 éves az egyik támadó! És nem biztos, hogy mindig lesz ott két pasi, aki lefogja! Én arról beszéltem, mi van ha 1 az 1 ellen vannak! Mielőtt hülyeségeket írsz, olvass és gondolkozz! Inkább valami hasznosan írj, valami tanácsot! Hülyeségeket felesleges írni!
2009. dec. 3. 11:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!