Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a cigányokról?

Mi a véleményetek a cigányokról?

Figyelt kérdés
Gondolom értitek, hogy értem,

2013. nov. 18. 17:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
14%

Miért kéne pont a cigányok ellen fellépni? Mert védtelenek, mert toleránsak,mert diplomatikusan műveltek.

Nézzen már tükörbe minden hozásszolló!

2013. nov. 24. 15:48
 22/29 anonim ***** válasza:
89%

Leírhatom, hogy én mit gondolok a tipikus problémás cigányokról(amelyiküknek nem inge, ne vegye magára) :

Először azt kommentálnám, hogy sokan miért védik, ajnározzák őket:

-Álszent képmutatásból

-Mocskos politikai érdékekből

-Van olyan is aki fogyatékos, szimplán hülye, fogalma sincs a realitásokról, nincs józan értékrendje, álomvilágban él, álmokat dédelget a retkesnyakúakkal kapcsolatban.

-A fent írtak természetesen egymással ötvözve is igen könnyen előfordulhatnak.

Most leírom, hogy sokan miért nem szeretik a buckalakókat, ezúttal írok arányokat is:

-Rasszista hozzáállásból (tehát az etnikumuk, bőrszínük miatti előítélet végett): Az őket utálók kb. 0% -a ezért.

-A deviáns viselkedésük, ártatlan,nekik sosem ártó emberekkel szembeni, sokszor pokoli durva agresszivitásuk, kötekedő természetük, mélységes primitívségük,iszonyatos ápolatlanságuk,a társadalmon való élősködésük,a nem kevés adójukkal az őket eltartók rettegésben tartása, harsány, rikácsoló, szemetelő, rongáló, kártevő, a lépcsőházba vagy más közhelyre szaró-hugyozó, visszatetsző,gyomorforgató megnyilvánulásaik, vérfertőző közösüléseik-gyereknemzéseik, hazudozás, lopás, csalás, erőszak, nemi erőszak, gyilkosság, kéjgyilkosság, garázdaság, vonatok, iskolák, egész falvak, városrészek terrorben tartása, stb stb. stb. : Az őket utálók kb. 100% -a ezért.

OK, hogy van köztük normális is, sokan hangoztatják még mindig ezt a marhára elcsépelt közhelyet - de nem ártana azért itt is az arányokat figyelembe venni. Mennyi normális közülük? Kb. a 2-3% -uk. És könnyen meglehet, hogy ezzel még sokat is mondtam.

Tényleg nagyon ideje lenne már véget vetni a velük szemben gyakorolt, igazságtalan pozitív diszkriminációnak. Abszurdum, hogy ebben az országban a bűnözők vannak védve a tisztességes emberek rovására, és az is, hogy mindenben mi alkalmazkodunk a buckalakókhoz, a saját hazánkban! Persze ettől csak még jobban vérszemet kapnak a cigánybűnözők, és még intenzívebben gyakorolják mindazt, ami az "eltérő kultúrájukat" jellemzi. Valóban égető szükség lenne már arra, hogy ennek a magyar társadalom egyszer s mindenkorra véget vessen. Sajnos az integrálásuk halvaszületett ötlet. Már rengeteg próbálkozás volt erre - iszonyat sok kidobott pénz, abszolút semmi eredmény. Akkor lenne eredménye és egyáltalán értelme, ha ez nem tök egyoldalú lenne részünkről, hanem ők is beilleszkedni, kulturáltan viselkedni akarnának - de hát ez nekik eszük ágában sincs, csak azt nézik, hogy a velük való jóindulattal, türelemmel hogyan tudnak a lehető legpofátlanabbul visszaélni. Amúgy ha szándék lenne bennük az asszimilációra, beilleszkedésre, az integráció már több évszázaddal ezelőtt megtörtént volna.

Én személy szerint elutasítom az erőszakot, a gyűlölködést és az uszítást, de mentálisan is felnőtt emberként szomorúan tapasztalom, hogy a buckalakók a szép szóból nem értenek, de soha nem is értettek és nem is fognak érteni soha. Bár ne így lenne, de sajnos ez a realitás.

2013. nov. 26. 19:46
 23/29 anonim válasza:
"Náci fasiszták" kicsit azé' olvassni is kéne ne csak a édiatörit tanulni,2 különböző dolog.
2013. nov. 29. 11:13
 24/29 anonim válasza:
*média
2013. nov. 29. 11:15
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
18-as, ne haragudj, de te vagy a nagyon hülye. Te arról tudsz, hogy a Cozma-ügy után, hány cigány családot, cigány kisgyereket öltek meg? Nem egyet. Házakat gyújtogattak, nagyon sok városban, faluban élő cigány közösséget megvertek Nyugat-M.o-tól Kelet-M.o-ig. Te erről hallottál? Hányszor láttál a tv-ben ezzel kapcsolatos hírt? Szerintem egyszer sem. De ha már itt tartunk, a Marian Cozma ügyben olyan cigány kapott 16-18 évet, aki nemhogy nem ölte meg, de még egy pofont se kapott tőle a Cozma. Eva Rezesova miatt meghalt 4 ember és 4 évet kapott, egy emberélet=egy év. Akkor hol az igazság? Persze, nem ugyanaz a kettő, de a Cozma affér sem gyilkosságnak indult. Rezesova ittasan, bedrogozva megölt 4 embert.
2013. dec. 2. 10:47
 26/29 anonim ***** válasza:
16 %-os, szerinted nem tűnik fel, hogy az összes választ, ami mellettük áll te adod??? Látod, még egy oldalon is össze vissza hazudsz, c.gánykodsz. Szégyelld el magad. Ha nem tetszik a rendszer lehet innen húzni. Azok vagytok ti, jó munkaerő. Érdekes módon miért nem tanultok akkor? Miért nem dolgoztok? Mert én ahol dolgozok, azt mondta a cigány csaj, hogy nem fog visszamenni a közmunkára (irodán van) mert neki ennyi pénzért nem éri meg. (8 általánosa van). Én DIPLOMÁVAL ülök ugyanott, ugyanazt csináljuk. Erről enynit...
2013. dec. 3. 12:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Ki a 16%-os? Hányas válaszoló? Nekem nem egyértelmű..
2013. dec. 3. 19:45
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem egyértelmű? Pedig csak meg kellene nézni és elolvasni az összes kommentjét :D Simán észrevehető, de akkor segítek ^^ :) A 8-9-10-11-12-13-14-15-19-20-21-22-es válaszoló az a bizonyos "16%-os". :)))
2013. dec. 5. 17:48
 29/29 anonim válasza:
B*zik. A legtöbb külföldinek a magyar és a cigány ugyanaz sajnos.-_-
2014. febr. 27. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!