Mi a véleményetek a cigányokról?
Személy szerint a környékemen élőket utálom! Nem vagyok rasszista,természetesen azt a cigány származású személyt,aki normális ember módjára viselkedik,dolgozik,él azt ugyan úgy tisztelem mint a más származású embert,de sokszor hányingerem támad,ha belegondolok,hogy mi van itt Magyarországon! Falun élek,ahol 70% cigány. Sokszor belegondolok,hogy milyen nyugodtan,viszonylag békésen élhetnénk cigányok nélkül. Nekem eddig csak velük volt a környéken atrocitásom. Nem is a származásuk a gond,mert vannak természetesen kivételek,hisz magyar ember vagy kínai is bűnözhet,hanem a viselkedésük. Ez Magyarország,nem "Roma" esetleg "Cigány" ország,igenis be kellene végre illeszkedniük,ahogy azt a sajnos oly kevés társuk teszi! De az a legszomorúbb,hogy mindenhol kivételeznek velük,ezért érzik magukat kiskirálynak a magyarok között,ez valahol az ország hibája... Ha ide költözik egy Amerikai,esetleg Kínai származású ember,nem kivételeznek velük. Kinek jó az,hogy 100 év múlva nem lesz Magyar ember az országban? Mert valljuk be aki teheti gőzerővel húz el innen. Egyszerűen szörnyű a helyzet. Undorodom lassan a hazámtól.
Nem rég olvastam egy Bándy Katával kapcsolatos fórumon,hogy "a cigányokat egy kalap alá veszik a magyarok". Hogy a fenébe ne,amikor akármerre néz az ember,azt látja,hogy a cigányok csapodár,ingyen élőek,állandóan csak a szórakozást a balhékat keresik,dolgozni meg nem kell,mert állambácsi eltart meg Te meg én a sok dolgozó ember,ezért csinálnak sok gyereket (csakhogy a sok bűncselekményt ne is említsem)... Valahol olvastam,hogy azt állítják róluk,hogy pusztán "család centrikusak". Ja,baromira,amikor nap mint nap látom,hogy 1-2 éves gyerekek EGYEDÜL futkorásznak az úttesten,vagy épp üti-veri az anyja,mert holt részeg... Még egyszer mondom,vannak cigány ismerőseim,akik normálisan,ember módján élnek,és kivételek! Ez emberek irányában semmilyen ellenszenvet,lenézést nem produkálok,ugyan úgy tisztelem mint bármely más állampolgárt! Csak felháborít a (sajnos) negatív többség. Elnézést ha hosszúra sikerült. 19l
Az a baj, hogy akár az mszp, akár a fidesz van hatalmon, a cigánykérdést mind a kettő leszarja, nem foglalkoznak vele. Pedig naponta gyilkolnak med időseket, rabolnak az utcákon, és 50 év múlva mi leszünk kisebbségben, de hol lesz már akkor Gyurcsány vagy Orbán, akiket ezért meg lehetne majd büntetni?
Az a baj, hogy mindenki tudja, hogy 50 év múlva ők lesznek többen, de mindegyik párt kikéri magának, hogy volna cigánybőnözés, és hogy ez ellen tenni kellene valamit. Szerintem minden politikus cinkos, aki nem tesz ellenük semmit!
olvastam egy statisztikát, hogy magyar emberek tévesen túlbecsülik a cigányok arányát az országban. csak 10% körüli. hát, ez pont elég, még sok is.
minden szavaddal egyetértek. nekem van cigány barátnőm, de jóra igyekező, tiszta, rendes. nem ítélem meg a többi alapján. nem is érezte jól magát otthon, hamar igyekezett lelépni a családi "fészekből".
én azt nem bírom, hogy mindent megengednek maguknak, mert védve érzik magukat, mégis minden attól harsog, hogy ők a szegény elnyomottak
utálok félni a buszon, hogy kizsebelnek (egyszer nyúltak a táskámba....nem magyar ember volt)
utálom, hogy kivárom a sorom, ők meg előrepofátlankodnak, mert senki se mer beszólni.
utálom, hogy semmit sem lehet nekik mondani, ha nem tetszik, mert rögtön előugrik valahonnan a 30 tagú család, és halálra rugdosnak/megkéselnek/stb.
utálom, hogy bármit ellophatnak büntetlenül, mert biztonsági őrök is félnek tőlük, és inkább másfelé néznek, nehogy intézkedni kelljen
és sorolhatnám
Meg is érdemeljük hogy ha hadjuk,még léphetünk elennünk,de 10 év múlva már nem.
Ezt a szennyezö "fajt" sterilizálni kel hivatalból vagy ha nekik nem megy,akkor nekünk kel és országosan, mindenki az utcára,adjunk hangot a kormányoknak!!
Meg is érdemeljük hogy ha hadjuk,még léphetünk ellenük,de 10 év múlva már nem.
Ezt a szennyezö "fajt" sterilizálni kel hivatalból vagy ha nekik nem megy,akkor nekünk kel és országosan, mindenki az utcára,adjunk hangot a kormányoknak!!
"Nem kell tűrni a végsőkig! Nemsokára jön a Jobbik és megszabadítják az országunkat a cigányfertőzéstől."
A Jobbik egy olyan csatát akar megvívni, melyet - sajnos - már réges-rég elvesztettünk. Drága politikusaink - élükön Orbánnal és Gyurcsánnyal - hagyták elharapózni ezt a fertőt. Ahhoz, hogy ezen változtassanak, nem elég egy Jobbik. A minimum az lenne, hogy a rendőrséget, a honvédséget és sok más állami szervet gerillákkal töltenek fel, utána lehetne valamit kezdeni. Amíg a Honvédelem a kormány mellett áll, addig lóf*sz a s*ggünkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!