Ti milyen véleménnyel vagytok a cigányokról?
Ismertek olyat, aki úgymond ,,kivétel"? Ha nem vagytok róluk jó véleménnyel akkor miért és ha igen akkor az miért?
Csak kíváncsi vagyok. 17/l
Szerintem mindenhol vannak kivételek! :)
17/c
Szia!
Én nem teszek így különbséget romák és magyarok közt. Ugyanis volt úgy, hogy romák kötöttek belém, és így velük volt problémám, viszont az is igaz, hogy nem olyan rég, amikor mentem az utcán három nálam jóval erősebb magyar kötött belém. Ugyanígy ismerek normális romákat, és ismerek normális magyarokat.
Így a kérdésre inkább úgy válaszolnék hogy származástól függetlenül vannak olyan emberek akik normálisan viselkednek és vannak olyanok akik nem. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez a válaszom nem mindenkinek fog tetszeni, így már előre szólok, hogy nyugodtan lehet lepontozni, de attól nekem még ez a tapasztalatom.
Minden jót!
A cigányok elsöprő többségéről alkotott rendkívül rossz véleményem alapját mindennapi, kemény realitások képezik.
Kivételek pedig természetesen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!