Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti milyen véleménnyel vagytok...

Ti milyen véleménnyel vagytok a cigányokról?

Figyelt kérdés

Ismertek olyat, aki úgymond ,,kivétel"? Ha nem vagytok róluk jó véleménnyel akkor miért és ha igen akkor az miért?

Csak kíváncsi vagyok. 17/l

2012. jan. 31. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem mindenhol vannak kivételek! :)

17/c

2012. jan. 31. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Én nem teszek így különbséget romák és magyarok közt. Ugyanis volt úgy, hogy romák kötöttek belém, és így velük volt problémám, viszont az is igaz, hogy nem olyan rég, amikor mentem az utcán három nálam jóval erősebb magyar kötött belém. Ugyanígy ismerek normális romákat, és ismerek normális magyarokat.

Így a kérdésre inkább úgy válaszolnék hogy származástól függetlenül vannak olyan emberek akik normálisan viselkednek és vannak olyanok akik nem. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez a válaszom nem mindenkinek fog tetszeni, így már előre szólok, hogy nyugodtan lehet lepontozni, de attól nekem még ez a tapasztalatom.

Minden jót!

2012. jan. 31. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:

A cigányok elsöprő többségéről alkotott rendkívül rossz véleményem alapját mindennapi, kemény realitások képezik.

Kivételek pedig természetesen vannak.

2012. jan. 31. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
a tobbseg olyan amilyen de mindenhol vannak kivetelek en pl azt nezem h becsuletes-e az h mien nephez tartozik nem erdekel az ien rasszista baromsagokat h te cigany o meg nemet hagyjuk a csudaba ez nem az oskor
2012. jan. 31. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
elozo mondjuk a te hejedbe en se foglalkoznek semi massal csak a google forditoval,es,hogy te ideszarsz ebbe a forumba,kulon megkoszonom
2012. jan. 31. 21:21
 6/7 anonim válasza:
47%
hm ... Szerintem mindenki ember! Még ha ezt sokan nem is látják be ... Ne cigányozzunk már meg ne magyarozzunk már -.- komolyan mint a bölcsibe ...
2013. ápr. 23. 17:59
 7/7 Populus válasza:
Szerintem a legtöbb cigány hazudozó felkaroltam egy cigány gyereket adtam neki pénzt segítettem minden jóval elvitem többször reggelizni és észrevettem hogy nagyon sokat hazudoziknekem is tapasztalatom az volt de aszt hitem hogy ő más sajnos tévedtem
2021. szept. 4. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!