Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Te mit gondolsz a cigányokról?

Ervin89 kérdése:

Te mit gondolsz a cigányokról?

Figyelt kérdés
én olyan cigányokkal lakom most eggyütt, hogy le a kalappal... . vannak jó szívü cigányok is .. bárcsak mind ilyenek lennének
2012. jan. 20. 17:30
1 2 3
 1/29 Jack Jonson ***** válasza:
94%

99%uk nem normális büdös és nincs munkája.

Segéjekből élnek, most volt a tévében 16 gyerekre 160000ftot kapott.Rajtuk kéne spórolni, kisörörni őket innen.Nemtudjátok hol lehet ilyen lovakat venni? http://www.youtube.com/watch?v=e6yboc_mJMA

2012. jan. 20. 17:33
 2/29 A kérdező kommentje:
miért van ilyen sok fajgyülölő
2012. jan. 20. 17:37
 3/29 anonim válasza:
75%
2. hozzászóló> nem fajgyűlölő csak ez a szomorú igazság :) teljesen igazad van. gerinctelen patkányok,elhányom magam tőlük,bűnözők
2012. jan. 20. 17:38
 4/29 anonim válasza:
61%
Jack ilyen ló engem is érdekelne, Majd szólj ha találtál.
2012. jan. 20. 17:42
 5/29 anonim ***** válasza:
Szerintem undorító népség, ma pont láttam egyet aki a gyerekét vitte velehova és közben olyan csúnyán beszélt, hogy csak na. Bocs de én ki nem állhatom őket, ráadásul sok közülük a dolgozó népen élősködik, egyszerűbb lenne ha nem is léteznének.
2012. jan. 20. 17:45
 6/29 A kérdező kommentje:

tényleg vannak szemtelenek. de én ismerek párat és soha nem bátottak meg. mult héten belém kötött egy mifajtánk, és

megvédett. Néha a mi fajtánk is provokálja a balhét. (szemtanu voltam) bele kötött a cigányba, mert cigányozott. és normálisan mondta neki hogy ne kötekedj velem. haggy békém a fracba . és akkor adott neki egy állast. :) buszmegállóba

2012. jan. 20. 17:46
 7/29 A kérdező kommentje:
akkor miért félünk tőlük?mi most itt irogatunk, de mikor ott a helytet, akkor kussolunk...nem?
2012. jan. 20. 17:48
 8/29 anonim ***** válasza:
én nem félek tőlük, sőt szívesen megápolnék egyszer egyet, de amúgy nem vagyok az a kötekedős fajta
2012. jan. 20. 17:51
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Minden nép tagjai között vannak "rossz" emberek. De ugyebár nem mindegy az arányuk, hogy 2% vagy 90%. Na itt kezdődik a gond a cigányokkal... És ez teljesen nyilvánvaló, minden nap tapasztalható jelenség, amit nem értem, miért nem képesek egyesek elfogadni, inkább becsukják a szemüket és rasszizmust üvöltöznek, aztán egyszer talán arra nyílik ki a szemük hogy...
2012. jan. 20. 17:59
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne "fajgyűlölő", aki utálja a cigányokat? A cigányság - legjobb tudomásom szerint - nem egy faj, hanem etnikum.
2012. jan. 20. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!