Te mit gondolsz a cigányokról?
A kérdező kommentje:
"akkor miért félünk tőlük?"
Azért, mert a cigányok kb. 99%-a olyan, akik lopnak, hazudnak, nem fürödnek, de még mondhatnám ezeket holnap reggelig.
Mondok helyette példákat, hogy miért félünk tőlük, mert...
...most én nyolcadikos vagyok, és amikor jönnek el előttünk az iskola legbüdösebb cigányai, csak úgy "véletlenül" amikor én, meg két cigány egy vonalban vagyunk, a legutolsó meglöki a középsőt, a középső (persze a legbüdösebb) nekem jön, de úgy, hogy könyökkel a gyomromba, aztán ellökött. Volt, hogy nem kaptam levegőt, mire felálltam, már elfutottak. Az volt benne az érdekes, hogy ott volt több 10 gyerek, és egyik sem látta, hogy kik voltak azok. Aztán egy pár nappal megint fellöktek, akkor úgy leordítottam az egyiknek a fejét (de ő nem olyan veszélyes), hogy utána nem is láttam, pedig 3-4 évnél nagyobb nálam.
...vannak, akikre még ránézni sem szabad, mert nekem jönnek. Volt a b-seknek egy osztálytársuk (szerencse, hogy nem a miénk), jön szembe a barátjával, én direkt lemegyek a falhoz, hogy elférjenek, de ő jön szemben, és elkezd rugdosni. Én mondom hogy "nem rugdoss már" és majdnem beütött. Szerencsére az éven már nem jár ide.
...vannak olyan büdösek, hogy ha elmegy tőlem 3 méterre, még fél óráig el lehet ájulni. Mostanában őt sem látom. De van egy osztálytársam, ő is olyan büdös volt amikor odajött hozzám ceruzát kérni, meg ott szipogott (nincs pénz zsebkendőre), de olyan büdös volt a tegnapi buli után, hogy alig bírtam megszólalni, de a ceruzát meg muszáj voltam odaadni neki, mert ha megkérdni, hogy miért nem, akkor mit mondok?
...anyáznak, de amikor visszaszólok nekik, még nekik áll feljebb.
...Egyik osztálytársam még hatodikban hallott egy bizonyos nevet a tanárunktól, a tanár sem tudta, hogy ki ő, a társamék meg viccelődtek vele, másnap meg egy csapat cigány volt az osztály előtt, meg akarták verni a társunkat.
...van az osztályunkban egy nevelőotthoni, de ő teljesen nem komplett, de legalább nem büdös. Vele még lehet is "haverkodni", de amikor rájön az 5 perc (vagy inkább 5 óra?), akkor beszól a tanároknak, köpköd, rugdos, egyszer majdnem leütöttem a fejét a helyéről.
...tegnap bent voltam a szobámban, és valami elkezdett "robbanni" kint. Azt hittem hogy petárdáznak, de ilyenkor nem szoktak. Felhúztam a redőnyt, egy csapat cigány (kb. 10-en, 20-an) megy fent a hídon, az ablak meg tiszta hó volt. Erről jut eszembe, hogy egyszer (vagyis nem egyszer) talán anyák napján egy gyerek láttam, ahogy letépett egy virágot a kerítésen belülről. Nem tudtam kiabálni, mert arra nem volt ablak, amúgy meg ki tudja,, hogy kivel volt. De ilyen nem egyszer volt. Sokszor kővel szokták dobálni a kutyáinkat. Volt olyan is, hogy kint voltam az udvaron, és valami kopogott, akkor esett elém egy kavics, ami a cigány szomszédok felől jött, már nem volt az utcán.
...Most jut az eszembe, hogy egyik lány társunknak ellopták a telefonját. miközben éppen 2 rendőr volt az iskolában valami verekedés miatt. Tesiórán voltak, és ilyenkor mindig kint maradnak az öltöző előtt, akik nem öltöznek át. Az egyikük lophatta el a telefont, de ez nem biztos. De ebben igazuk volt a tanároknak: "Miért kell hozni iskolába telefont?". De akkor is a cigány a hibás.
Az utóbbi okok már egy kicsit eltérnek a kérdező kérdésétől, de ez az igazság.
EGYETLEN EGY! olyan barátom van, aki cigány, meg is lepődtem, amikor mondta, hogy cigány. Szinte kitűnő tanuló, nem büdös, van pénzük, nem kötözködik, köpköd, teljesen olyan, mint egy normális magyar.
Az iskolánk kb. 70%-a cigány, az óvodának kb. 75% sajnos.
De hogy ÉN miért félek tőlük? Röviden, tömören azért mert megverhetnek. És miért utálom őket? Mert lopnak, hazudnak, mi dolgozunk helyettük (tisztelet a kivételnek), rohadtul büdösek egyes példányok, és nem azért mert egy kisebbség a cigány nép.
Errefelé BAZ megyében ilyen a helyzet.
És mély tisztelet a kivételeknek!
egyet jegyezz meg, ha nem vagy cigány nem fogadnak be,sokat tapasztaltam nekem hihetsz...
a cigány vér az olyan hogy amíg nem ismered szemét,mikor közelebb kerülsz hozzá segged fényesre nyalja,mikor már túl össze melegedtek ismét szemét veled,soha nem fog tezsvírnek tekinteni mivel más a szined,ez az én 25 éves tapasztalatom.
# 14/14 Időpont ma 19:10
Az a baj, hogy már ismernek sokan.
De már csak egy fél évet kell kibírnom ebben az iskolában:D
Amúgy észrevettem a kisregényemben egy hibát, most helyesbítek:
"Aztán egy pár nappal megint fellöktek"
Helyett:
"Aztán pár nap nappal később megint fellöktek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!