Mi a véleményetek a cigányokról?
Személy szerint a környékemen élőket utálom! Nem vagyok rasszista,természetesen azt a cigány származású személyt,aki normális ember módjára viselkedik,dolgozik,él azt ugyan úgy tisztelem mint a más származású embert,de sokszor hányingerem támad,ha belegondolok,hogy mi van itt Magyarországon! Falun élek,ahol 70% cigány. Sokszor belegondolok,hogy milyen nyugodtan,viszonylag békésen élhetnénk cigányok nélkül. Nekem eddig csak velük volt a környéken atrocitásom. Nem is a származásuk a gond,mert vannak természetesen kivételek,hisz magyar ember vagy kínai is bűnözhet,hanem a viselkedésük. Ez Magyarország,nem "Roma" esetleg "Cigány" ország,igenis be kellene végre illeszkedniük,ahogy azt a sajnos oly kevés társuk teszi! De az a legszomorúbb,hogy mindenhol kivételeznek velük,ezért érzik magukat kiskirálynak a magyarok között,ez valahol az ország hibája... Ha ide költözik egy Amerikai,esetleg Kínai származású ember,nem kivételeznek velük. Kinek jó az,hogy 100 év múlva nem lesz Magyar ember az országban? Mert valljuk be aki teheti gőzerővel húz el innen. Egyszerűen szörnyű a helyzet. Undorodom lassan a hazámtól.
Nem rég olvastam egy Bándy Katával kapcsolatos fórumon,hogy "a cigányokat egy kalap alá veszik a magyarok". Hogy a fenébe ne,amikor akármerre néz az ember,azt látja,hogy a cigányok csapodár,ingyen élőek,állandóan csak a szórakozást a balhékat keresik,dolgozni meg nem kell,mert állambácsi eltart meg Te meg én a sok dolgozó ember,ezért csinálnak sok gyereket (csakhogy a sok bűncselekményt ne is említsem)... Valahol olvastam,hogy azt állítják róluk,hogy pusztán "család centrikusak". Ja,baromira,amikor nap mint nap látom,hogy 1-2 éves gyerekek EGYEDÜL futkorásznak az úttesten,vagy épp üti-veri az anyja,mert holt részeg... Még egyszer mondom,vannak cigány ismerőseim,akik normálisan,ember módján élnek,és kivételek! Ez emberek irányában semmilyen ellenszenvet,lenézést nem produkálok,ugyan úgy tisztelem mint bármely más állampolgárt! Csak felháborít a (sajnos) negatív többség. Elnézést ha hosszúra sikerült. 19l
Hiába adunk hangot a kormányoknak, senki sem áll a civil mellett - márpedig a civileket a katonaság szétcincálja. Mint már fentebb írtam: első lépés a gerilla-hadviselés (gyk.: a gerilla-hadviselésnél a katonaságnál egy kisebb csoport megtámad -meglepetésszerűen - egy nagyobb csoportot, majd átveszi a katonaság fölött a hatalmat). Ha ez kész, akkor létrejönnek a partizánok, és már mehet is a kormánypuccs. Olyat kell tenni az állam élére, aki le akar számolni a cigánybűnözéssel. Persze ez így szóban tök egyszerű, a valóságban azért ez egy kicsit bonyolultabb.
Az USA már évek óta ezt a "taktikát" alkalmazza Dél-Amerikában. Ezért is van annyi korrupció. A Közel-Keleten is alkalmazni akarta (Bin Laden-t és Saddam Husseint maga a CIA képezte ki), csak balul sült el. Egyszer majd lesz egy ilyen "malfunkció" Dél-AMerikában is, és akkor oda lesz az USA összes olajtartaléka. Összeomlik a rendszer, kitör a pánik - kész is a harmadik világháború.
Több mint húsz gyilkosság történt az utóbbi időben, csendben hozzászólások nélkül zajlott az esemény.De egyet elkövetett cigány egyből hangos a média a hozzászólások felerősödnek és kollektív elítélik a cigányságot.
Ez mind aluliskolátottságra és primitívségre vall, esetleg a rasszizmus felerősítését segíti elő.
Természetes, hogy elítélünk minden gyilkosságot azt a huszonvalahányat is amit nem cigány követett el.
Elég volt a média rasszista uszításaiból, a média és a hozzászólások embertelen uszításaiból!
Egyre szaporodnak a gyilkosságok húszból elkövet egyet roma egyből habzó teleszájjal vonyítanak. Vonyítsatok már akkor is amikor az elkövető nem roma származású,elmebetegek!!!
Több mint húsz gyilkosság történt az utóbbi időben, csendben hozzászólások nélkül zajlott az esemény.De egyet elkövetett cigány egyből hangos a média a hozzászólások felerősödnek és kollektív elítélik a cigányságot.
Ez mind aluliskolátottságra és primitívségre vall, esetleg a rasszizmus felerősítését segíti elő.
Természetes, hogy elítélünk minden gyilkosságot azt a huszonvalahányat is amit nem cigány követett el.
#előző
Rosszak az arányaid. 20-ból 19-et cigány követ el. Nézz meg egy magyar börtönt, 80-90% roma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!