Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek cigányokról?

Mi a véleményetek cigányokról?

Figyelt kérdés
Nagyon sok választ várok!! Mit gondoltok róluk? Keveredtetek már velük bajba? Hogyan lehet ellenük védekezni? Valaki bunyózott már ezekkel a kormosokkal?? 1v1 be milyen erősek? Ha mondjuk megyünk 7-en ök jönnek 10-en akkor érdemes velük leállni? Igaz-e,hogyha kiütöd a legnagyobb szájút akkor szana szét szaladnak?? Hogyan lehet elérni,hogy tiszteljék a magyarokat??
2013. szept. 30. 20:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%

Ha Hitler él még két évet akkor nem lenne ez a próblémád a cigokkal.

Nekik a sokaságban van az erejük,de ha te is ti is sokan vagytok akkor szanaszét futnak.

Légy erős!

2013. szept. 30. 20:21
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondolok róluk: utálom őket, egy ingyenélő, szaporodó, semmirekellő csürhe.

Nem keveredtem velük bajba, mivel nem állok le ilyenekkel.

Pofoztam már fel cigány kisgyereket, amikor bemászott hozzánk szőlőt lopni.

Miben erősek: a lopásban.

Nem érdemes velük leállni.

Ez nem tudom, hogy igaz-e.

Úgy lehet elérni, hogy tiszteljenek minket, ha újra bevezetnénk a halálbüntetést, és szigorúbban bánnánk velük. Így meg lennének félemlítve és tisztelnének is minket ezáltal, ha élni akarnak.

2013. szept. 30. 20:24
 3/23 anonim válasza:
77%
én még csak 12 vagyok de utálom őket..ha a tetteimnek nem lenne következménye...inkább nem irom le mit csinálnék velük..egyrészt mindig ők balhéznak,nem dolgoznak,de azért a segélyért tudnak menni..gusztustalanok....ostobák,és még sorolhatnám..
2013. szept. 30. 20:27
 4/23 anonim ***** válasza:
78%
Inkább nem írnám le a véleményemet, mert kitiltanának erről az oldalról akkor.
2013. szept. 30. 20:28
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

"Keveredtetek már velük bajba? "

Igen, de hál'Istennek sikerült elmenekülnöm mindig, mivel egy "tiszta" környéken lakom, ezért nem msuzáj minden nap szembekerülnöm velük. Bár szerintem elég sok embernek jutott már az "ha nem pakolszki, úgy betöröm a pofádat hogy..." kezdetű szövegekből

"Hogyan lehet ellenük védekezni?"

Szappantól félnek :) Viccen kívül: érdemes elkerülni őket, mert általában falkában támadnak, és bármikor előhúzhatnak egy fegyvert...

"Valaki bunyózott már ezekkel a kormosokkal??"

Megmondom őszintén nem olyan a testalkatom, hogy egy aggresszív cigányklánnal szembemenjek.

" 1v1 be milyen erősek? "

Úgy semennyire :) egyedül gyáva patkányok...

"Ha mondjuk megyünk 7-en ök jönnek 10-en akkor érdemes velük leállni?"

szituációfüggő, de bármikor hoznak erősítést, hidd el...

"Igaz-e,hogyha kiütöd a legnagyobb szájút akkor szana szét szaladnak??"

általában így néz ki egy cigányklán: van egy nagydarab, egy nagydarab, a többi meg erődemonstráció. ha a nagydarabot kiütöd, akkor megijednek, de nincs semmi garancia, hogy a többi nem késel meg...

"Hogyan lehet elérni,hogy tiszteljék a magyarokat??"

Idomítással. Ha nem tehetnek meg bármit, hanem követkeménye lenne a tetteiknek...

2013. szept. 30. 20:48
 6/23 anonim válasza:
19%
Szép estét !..ez most egy nagyon rasszista,antiszociális válaszok tömkelege! Én magam magyar nő vagyok,no!..de kedves 2-es válaszadó,volt szived megütni egy kisgyereket,mert szőlőt mert venni tőledaz az lopott,a te nyelveden szólva ! Bocsánat !,,nem megbántani akarlak,kulturált,intelligens emberek módjára válaszoljunk. Születésünkkor senki nem ment oda a Jó Istenhez,hogy én,ez,az akarok lenni,senki nem tehet róla,hogy hova születik,milyen kaszthoz,nemzetiséghez fog tartozni ! Én ugy gondolom,ők is emberek,ugyanugy vannak a magyarok között is zsiványok,mint a romák között ! Köszönöm,hogy elolvastátok a levelem !
2013. szept. 30. 21:11
 7/23 Mirk ***** válasza:
66%

Személyesen még nem volt gondom velük. Egyszer odajött hozzám egy és udvariasan kért egy szál cigit. Nem, nem azt mondta, hogy pakoljak ki, vagy leöl, hanem azt, hogy "ha nem tudsz adni, nem probléma".

Ennyi a tapasztalatom.

2013. szept. 30. 23:51
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 6-os. Kettes vagyok.

Amikor felpofoytam a kis kormost, még én is gyerek voltam. De örülhet a pofonnak, mert ha nem lettem volna ott, a németjuhászunk széttépi. Amúgy ha most mászna be egy retkes, azt is ugyanúgy felpofoznám. :)

2013. okt. 1. 08:34
 9/23 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem a cigányokkal nincs baj, nem is volt soha ezt a szélsőjobb cigány fóbiások mindenfélét kitalálnak szegény cigányokról.Ostoba és rasszista felfogású a kérdés ezért valójában börtön járna!!!
2013. okt. 1. 13:36
 10/23 anonim ***** válasza:
12%

A cigányság a legnagyobb áldozata a rendszerváltásnak!

Jön a választások most a szélső nácik profitálni akarnak a cigányságból.

Undorító ahogy a cigánysággal bánnak,pedig a magyarságot kizárólag ők képviselik.

2013. okt. 1. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!