Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek cigányokról?

Mi a véleményetek cigányokról?

Figyelt kérdés
Nagyon sok választ várok!! Mit gondoltok róluk? Keveredtetek már velük bajba? Hogyan lehet ellenük védekezni? Valaki bunyózott már ezekkel a kormosokkal?? 1v1 be milyen erősek? Ha mondjuk megyünk 7-en ök jönnek 10-en akkor érdemes velük leállni? Igaz-e,hogyha kiütöd a legnagyobb szájút akkor szana szét szaladnak?? Hogyan lehet elérni,hogy tiszteljék a magyarokat??
2013. szept. 30. 20:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
13%

A cigány egy szeretetre méltó nép, bennük még nem halt ki a magyar érzés.Egy dolgos becsületes népről van szó akik az ország egész területén atrocitáslások, szegregálások,érik,

A Véleményen náci fasiszta országgá vedlünk.

Szégyen!!!

2013. okt. 1. 13:46
 12/23 anonim ***** válasza:
11%

A rendszerváltás elcseszett velük az tuti.

Sok a náci fasiszta ivadék azokkal nagyobb a baj, azokkal kell foglalkozni!!!

2013. okt. 1. 13:48
 13/23 anonim ***** válasza:
12%

Mi a véleményetek cigányokról?

Ez a kérdés provokatív.

Egy igazi magyar ilyen kérdést nem tesz fel.

2013. okt. 1. 13:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

9,10,11,12,13-as válaszolónak

Szerinted van olyan hülye, aki elhiszi, hogy ezt az 5 választ nem ugyanaz az ember írta? Megegyezik az összértékelésed (ami jelenleg 18%), ezen kívül rendre 3 általánost végzett ember módjára fogalmazol. Húzzál el innen a fenébe!

2013. okt. 1. 14:08
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Én érzem a 18%-os "barátomban" az iróniát. :D
2013. okt. 1. 14:19
 16/23 anonim válasza:
100%

ó majdnem mindennap megfenyegetnek. nem baj. szerintem csak bemesélem magamnak és mindenkinek ok nélkül hazudok arról, hogy terrorban tartanak. ja és mindenki hazudik. semmi baj nincs velük! :) . tényleg.

inkább adjatok nekik hálát, hogy nem vertek szét a vascsovel, meg hogy nem késeltek meg :D. inkább hálásak kéne lennetek nekik azért, nem hogy szidjátok oket az interneten!!!

2013. okt. 1. 23:00
 17/23 anonim ***** válasza:
50%

Ezen sokat nevettem :) màr sok ilyen kèrdèsre vàlaszoltam itt.Én egy 26 èves CIGÀNY vagyok :) sose loptam sportolok 8 èves korom òta kb...

-ki milyen van az alja nèp akit mi se szeretünk de vannak normàlisabbak mint Mi.

-Egyàltalan nem kell vèdekezni :) de ha baj van akkor baj van és mind egy h roma vagy magyar vagy arab...

-Igen èn sokkal ringbe is meg utcàn is.

-Nem attol függ hogy roma hogy milyen erös..lehet hoty egy 40 kilos embert nem nehèz megverni de van akivel 4 àtlag ember se birna,ember függö...aki sokat sportol vagy küzdö sportott üz vagy sokat volt börtönbe azokat nagyon nehèz egy àtlag magyar embernek...

-Brigàd függö...ràm meg öcsèmre jöhetne 7 àtlag magyar 24 èves àtlagos kondival ès àllokèpesèggel (fegyver kès ilyenek nèlkül persze)

-Tàrsasàg csoport függö van akik igen van akik fegyverhez nyulnak ès van akik küzdenek míg àlnak.

-Magambol indulok ki...minden embert addig tisztelek ès tisztelettudoN viselkek míg nekem nem àrt.

2013. okt. 4. 02:59
 18/23 A kérdező kommentje:
De te is kötekedös vagy... Hogy mondjam.. a ti népcsoportotok ezt csinálja, mindenkit megszólítotok meg néha meg is támadjátok!
2013. okt. 4. 13:56
 19/23 anonim ***** válasza:
Sajnos ez a baj mindig az eloitelet...mert ez nem igaz.Maximum rossz helyen laksz.Gyere be a belvarosba egy normàlis helyre ès ne a vidèki putrikat nèzd.Biztos hogy tisztelet tudo ès tanult romàkkal fogsz talàlkozni.
2013. okt. 4. 20:16
 20/23 anonim válasza:
Imádom őket! Főleg szagolni a BKV-n...
2013. okt. 6. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!