Mi a véleményetek a cigányokról?
A kérdést se értem, mi okból teszik- e kérdést fel?
uszítás céljából?
Komolyan mire fel véded őket enyire! Én 20 éves vagyok és már tönkre tették az életem nagy részét! Általánosba folyton a cigány gyerek volt az úr! Nem lehetett hozzászolni!
Mindenkit megfélellitett a középsuli megmár olyan volt mint a börtön csak iskola formában! Cigány rajok járkáltak minden fele! És te erre mondod ök az áldozatok? Hol élsz te szatyorban! Én nem utáltam egy embert se csak tudod a tapasztalat és amit átél az ember arról nem tehet! Szóval van kivétel 1-2 százalék én ismerek is ilyet! És ténleg nagyon jó gyerek! De még az a gyerek is idegenként nézz a cigányra! Szóval én a kötöszködös gyilkológépeket utálom Multkor bizotás közben is beszólt egy cigány! Szóval hogy itt mi magyarok vagyunk megfélellitve nem a cigányok! Ha mi megvernénk egyet jönne a fél cigány putri! Ök meg bezzeg ki is irthatnak egy magyar csalódát a tv-se adja le! A média megvezeti az hülye buta embereket agyilag!
Még mielött a helyesírásom lenne a gond, magyarbol mindig gyenge voltam de az nem jellenti azt hogy hülye vagyok! Szóval nem tudok rájuk jót mondani, folyton a baj van vellük!
Cigányság a legbecsületesebb állampolgáraink, miért kéne lázítással, uszítással polgárháborút kreálni?
Cigányok nélkül ez az ország rég el lenne temetve.
Mindig is ők építették az országot, de a magyarság kilopta az ország vagyon készletét így gazdasági válság lett. A magyarság 98%-a tolvaj, zsivány akasztani való gazember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!