Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a cigányokról?

Mi a véleményetek a cigányokról?

Figyelt kérdés
Gondolom értitek, hogy értem,

2013. nov. 18. 17:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Hát igazából megközelítően kétmillió cigány él az országban a vegyes házasságok révén, én ismerek híres cigány orvost aki nemrég mesélte el életét,alig hittem el, mennyi emberről nem tudni cigány származását, különben megértem őket mert ha kitudódna a karrier végét jelentené ebben az országban.
2013. nov. 19. 15:07
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább azt a kérdést tenném fel miért van ennyi nyilas rasszista ember.
2013. nov. 19. 15:08
 13/29 anonim ***** válasza:
14%
Én a viselkedést és nem a bőrszínt nézem, a magyarság tele van bűnözőkkel, sok esetben becsületesebbek a cigányok mint bárki más.
2013. nov. 19. 15:11
 14/29 anonim ***** válasza:
17%

A kérdést se értem, mi okból teszik- e kérdést fel?

uszítás céljából?

2013. nov. 19. 15:12
 15/29 anonim ***** válasza:
16%
CIGÁNYOK NÉLKÜL NEM ORSZÁG AZ ORSZÁG!!!!
2013. nov. 19. 15:13
 16/29 A kérdező kommentje:
15: Ez csak valami hülye vicc?
2013. nov. 19. 15:41
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mire fel véded őket enyire! Én 20 éves vagyok és már tönkre tették az életem nagy részét! Általánosba folyton a cigány gyerek volt az úr! Nem lehetett hozzászolni!

Mindenkit megfélellitett a középsuli megmár olyan volt mint a börtön csak iskola formában! Cigány rajok járkáltak minden fele! És te erre mondod ök az áldozatok? Hol élsz te szatyorban! Én nem utáltam egy embert se csak tudod a tapasztalat és amit átél az ember arról nem tehet! Szóval van kivétel 1-2 százalék én ismerek is ilyet! És ténleg nagyon jó gyerek! De még az a gyerek is idegenként nézz a cigányra! Szóval én a kötöszködös gyilkológépeket utálom Multkor bizotás közben is beszólt egy cigány! Szóval hogy itt mi magyarok vagyunk megfélellitve nem a cigányok! Ha mi megvernénk egyet jönne a fél cigány putri! Ök meg bezzeg ki is irthatnak egy magyar csalódát a tv-se adja le! A média megvezeti az hülye buta embereket agyilag!

Még mielött a helyesírásom lenne a gond, magyarbol mindig gyenge voltam de az nem jellenti azt hogy hülye vagyok! Szóval nem tudok rájuk jót mondani, folyton a baj van vellük!

2013. nov. 21. 11:49
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
A cigányság köztudott, hogy el van nyomva. ennek ellenére az orvosok között 80% cigány származású. Sose tudni ki cigány ebben az országban. uralkodó faj, talán a világ legtisztább faja, ezért sok ellenségük van például a náci fasiszták, a rasszista nyilasok a sikertelen bunkók hazánk ellenségei.
2013. nov. 24. 15:39
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

Cigányság a legbecsületesebb állampolgáraink, miért kéne lázítással, uszítással polgárháborút kreálni?

Cigányok nélkül ez az ország rég el lenne temetve.

Mindig is ők építették az országot, de a magyarság kilopta az ország vagyon készletét így gazdasági válság lett. A magyarság 98%-a tolvaj, zsivány akasztani való gazember.

2013. nov. 24. 15:43
 20/29 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem a cigányok jó munka erő, csak minden munkától megfosszuk őket, mert rasszistákká váltunk, hála a nyilas média uszításainak.
2013. nov. 24. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!