Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi számít nektek luxuscikknek?

Mi számít nektek luxuscikknek?

Figyelt kérdés

2013. nov. 9. 14:55
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

34# válaszolónak:

Jajj nem kell menőzni, hogy te bármit megtehetsz magadnak, mert akkor már rég lenne mondjuk egy saját kocsi márkád. Tudod, vannak emberek, akik az utcán élnek, a hajléktalanok. Ha adnál neki 500 ft-ot, összetenné két kezét, hogy valami ételt vehet magának, és nem megenged magának 100.000 ft-os iPhone-t. És nem ezért pontoztalak le, mert te "bármit" megengedhetsz magadnak, hanem mert voltál olyan disznó, hogy ilyen formában próbálsz dicsekedni a vagyonoddal. Én nem vagyok csóró, de ha te is mondjuk csöves lennél, akkor neked már elég lenne 300-500 ft is. És amikor ilyeneken rágódsz, hogy milyen drága dolgot vegyél, inkább segítenél más hátrányos helyzetűeken, támogatnál alapítványokat, és nem kidobod a pénzt ilyen sz*r kütyüre, mint az iPhone. Volt már iPhone a kezemben, és semmivel nem lett jobb érzésem. Az Android jobb(nyílván kinek mi tetszik), de felesleg kidobni rá több pénzt, mint mondjuk egy 20-30.000 ft-os telefonra. Egyébként mi olyan jó benne? Ugyanúgy tud Wi-Fi-t fogni, az AppStore-ban vannak fizetős dolgok, fúúú de nagy cucc.

2014. jan. 11. 20:11
 42/42 anonim ***** válasza:
41-es, gratulálok a színvonaladhoz! :) Nem fogok leállni veled vitázni, csak annyit fűznék hozzá, hogy hajléktalan tőlem pénzt még sosem kapott, de ételcsomagot annál inkább. És meg is köszönte legalább. Az pedig, hogy mire költöm a pénzem, az én dolgom és nem a tiéd. A fizetésed hány százalékát adod a rászorulóknak? Na ugye! Amúgy pedig saját alapítványom van, aminek a célja az, hogy megsegítsük a nehéz helyzetben lévő, de valamiben igen tehetséges gyerekeket és fiatalokat. Szép vasárnapot!
2014. jan. 12. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!