ma 17:07
Miért is maximálisan fölösleges az iPhone?
Már ne haragudj, de tényleg fölösleges egy Iphone. De tényleg, majdnem ugyanazt tudja, mint az Android, Wi-Fi-t fog, lenyulták az Androidról ezt az Appstore sz**ságot, semmi újat nem tud. Akadás-mentes, meg minden, tök drága telefon, holott vehetsz magadnak olcsóbban egy Androidos telefont 20.000-ért is. Nekem nincs Iphone-om, és akkor most Jézus, mi lesz velem??? Túl fogom élni? Idáig túléltem, csak azoknak van Iphone-juk, akik tényleg megengedhetik maguknak a luxust, 150.000 ft-tól már kezdődnek, de ki a f**z akar kifizetni annyit? 1x leejted az Iphone-t, szarrá törik, én a Zte blade 3-mat féletlen(BETONRA) ejtettem, egy tényleg ici-pici pont van rajta, de ha Iphone-t leejtessz a betonra mondjuk, akkor vége. Kifizettél 150.000 ft-ot gyakorlatilag a semmiért. Úgyhogy rohadt felesleg egy Iphone.-bár ez csak az én véleményem.
És hogy válaszoljak a kérdésedre, maga a luxus is felesleges!
Hogy miért? Kidobsz egy csomó pénzt arra, hogy elkényeztesd magad. Akik megengedhetik maguknak, sok vizet, áraot fogyasztanak, mikor fel sem tűnik, ha nem állnak le, akkor a Föld egy idő után ki fog fogyni a-mondjuk- áramhoz szükséges összetevőkből.
Külföldi nyaralásért minek fizetsz a csomó pénzt? Kimész a tengerpartra gyönyörködni, élvezed azokat a dolgokat, amelyek nincsenek Magyarországon. Nekem egy tengerparti nyaralást maga a Balaton behelyettesít, ugyanúgy gyönyör a Balaton parton nézni a naplementét, nekem a Balaton is eleget tesz. Balaton Magyarország "tengere", és igyekszem kihasználni, élni azokkal a lehetőségekkel, amelyeket nekem a hazám kínál. Minek kaviár, meg minden, hogy valaki a luxust érezze? Mivel érdemelte ki? Én az itthoni mondjuk paprikás krumpliból is jól lakok, nem járok szaunnázni, meg étterembe menni, meg ilyenek, nekem a luxust kb. a szolárium jelenti, amihez 6 percet kifizet az ember 300-400 ft-ért. A luxus nekem az, ha jól kipihenten, reggel iszok egy bögre kakaót, és az anyukám süt muffin-t(házi készítésűt, nem minden felesleget pékségben, még jobban is lehet vele járni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!