31/42 anonim válasza:
Mert akinek olyan sikertelen volt az élete, hogy alapvető élelmiszerekre sem tellik, annak marha nagy a méltósága...
32/42 anonim válasza:
#31/31
Pont akkora a méltósága - bármit is értesz ezen - mint a miniszterelnöknek, pártelnöknek, püspöknek.
33/42 anonim válasza:
Nekem most egy digitális rajztábla volt a luxuscikk. De már évek óta vágytam rá, és összeszedtem annyi pénzt, hogy úgy éreztem, végre megengedhetem magamnak.
34/42 anonim válasza:
Miért kell még itt is az iPhonet fikázni?! A fikázókat kérdezem, hogy hányszor volt már a kezetekben iPhone? Nekem most van először és nagyon elégedett vagyok, még ha nem is a legújabbat vettem (szándékosan). Nem csak telefonálásra és üzenetezésre használom, hanem sok minden másban is hasznát veszem.
Kérdező, lehet, hogy meglepődsz majd a válaszomon, de nekem konkrétan semmi sem számít luxuscikknek, mert mindent megvehetek magamnak, amit én szeretnék. Amiket én csinálok, az másoknak nagy luxus, nekem viszont normális. Lehet lepontozni.
35/42 anonim válasza:
Fszság amit beszélsz, mert olyan nincs hogy semmi sem luxus. A leggazdagabbak sem engedhetnek meg maguknak mindent. Ha olyan kva pénzes vagy, mondd azt hogy luxus az hogy nem állítod le a motort a repülődben sohasem, vagy hogy dínószar van az órádban. Vagy hogy elutazol a holdra meg vissza. Ezek egy gazdag embernek is igencsak zsebbenyúlós témák. És az hogy egy iphone 4-et vettél, nem a mérhetetlen gazdagságodat jelképe..
36/42 anonim válasza:
Nem 4-es iPhonet vettem, hanem 5. Külföldön még van a boltokban. ;) Szövegértelmezés, idézem saját magam: "...mindent megvehetek magamnak, amit én szeretnék." És ha én nem szeretnék a Holdra menni, akkor nem is fogok. Nekem más céljaim vannak. ;)
37/42 anonim válasza:
Igazad lehet! Szerénység, jóízlés, becsület, empátia nem vásárolható meg pénzért, de ha valaki nem is szeretné...
38/42 anonim válasza:
Nem szeretném azért, mert már megvannak bennem ezek. :)
40/42 anonim válasza:
Én azért fikázom az iPhone-t, mert egyszerűen annyit tud, mint az android nagy részben, és igen, volt már kezemben, és emellet a szar telefon mellett nagyobb bűntudatom volt, mintha most kukáztam volna valami penészes kenyeret. Na ennyi. Miért kell mindent modernizálni? Miért kell mindig valahogy kimutatni a gazdagságot? A luxus az, ha pihenhetek itthon, ha van étel a gyomromban, ha van valami nem rohadt drága telefonom, nekem ezek számítana luxus cikknek. 13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!