Gondolok itt pl. a mosdó használatára. Több lányismerősöm is van, aki inkább a férfi wc-t használja mert a női szó szerint össze van sz*rva-h*gyozva, szanaszét a papír, stb.
Több olyan lánnyal volt dolgom, aki nem tudja használni pl. a wc kefét mint aki igen. És nagyon igényesnek kinéző, kultúrált, egyetemet végzett, 25 feletti nőkről van szó!
Tényleg ilyen rossz a helyzet? És még a férfiakra mondják hogy gusztustalanok ......
Egyszer már összeakadtam veled, Kérdező. Hasonló kérdést tettél fel. Ne kezd az általánosítást, mert menten kapsz egy virtuális nyaklevest.
2013. okt. 17. 11:35
2/11 anonim válasza:
Jó kérdés, bár nő létemre kikérem magamnak, én nem vagyok ilyen. Viszont tény, hogy hányingert kapok a legtöbb nyilvános wc-től, főleg az egyetem épületében lévőktől. Ha nem bírom ki, és muszáj elmennem, akkor első dolgom, amikor hazaérek, hogy lemosdom alul. :S
2013. okt. 17. 11:37
3/11 anonim válasza:
Nekem is ismerős már valahonnan ez a szöveg... azt hiszem egy válaszból olvastam.
2013. okt. 17. 11:38
4/11 anonim válasza:
Mi az a wc kefe?
2013. okt. 17. 11:41
5/11 anonim válasza:
Ez csak általánosítás ami soha nem helyes.Ennyi erővel lehetne kérdezni,hogy a kelet Magyarországon élők miért olyan igénytelenek,a nyugat Magyarországon élők,pedig miért nem azok,ha mondjuk a nyílvános wc-k,vagy a benzinkutak mosdóját nézzük.
Inkább azt kérdezd magadtól,miért épp az igénytelen nőket választod magad mellé?
2013. okt. 17. 11:49
6/11 anonim válasza:
Pont volt egy cikk valamelyik hírfórumon, hogy a női wc-ék sokkal rosszabbak,mint a férfi wc-ék.Takarítók is mondtak véleményt.Hihetetlen,de én is ezt tapasztalom.
2013. okt. 17. 12:06
7/11 anonim válasza:
Ó, igen. Már vártalak, utolsó. Az előző kérdésben is volt egy ürge, aki foggal-körömmel védte a Kérdezőt. Most vagy az van, hogy egy másik fiúkról ír, hogy mentse magát, vagy megint megtaláltátok egymást.
2013. okt. 17. 12:08
8/11 Andizsuzsi válasza:
Hááát, az én munkahelyem szeptembertől több új férfi kollégával bővült. Addig a koedukált WC-t naponta, azóta óránként takarítják. De nem akarok általánosítani, egész biztosan nem az összes fiú pisil rendszeresen mellé.
2013. okt. 17. 12:21
9/11 anonim válasza:
Hát volt szerencsém megtapasztalni sajnos az igényesnek kinéző, egyetemet végzett nők higiéniához való hozzáállását, mikor takarítóként dolgoztam.Szinte szó szerint az orruk előtt volt a szemetes a wc-ben, üresen, de a használt intimbetétek mégis a budi mellett/körül/mögött voltak szét hajigálva.Wc lehúzása, ülőke lehajtás szintén nehezükre esett többnyire.
Én nem nevezném az ilyeneket kulturáltnak!
Arról meg ne is beszéljünk, hogy némelyik szórakozóhelyen hogy tud kinézni a wc. Máig nem értem például, hogyan lehet véres a fal, a plafon magasságában...Mert láttam ilyet is. És wc papír tekereg mindenütt használt és használatlan formában, csak a wc papír tartóban nincs papír soha!
2013. okt. 17. 15:36
10/11 anonim válasza:
Mondjuk, én nő vagyok .Nem tudom, a férfi klotyók milyenek, oda nem szoktam járni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!