Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak megismertem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak megismertem, megszerettem egy igénytelen pasit?

Figyelt kérdés
Interneten megismertem egy pasit. Nagyon megszerettem, nagyon kedves, aranyos pasi, nagyon jól érzem magam vele. Mikor nem beszélünk, hiányzik. Viszont mikor találkoztam vele, nagy csalódás ért. Körmei, fogai nagyon csúnyák, nagyon nem ad magára. Nem tudom mit csináljak, úgy gondolom csak ilyen miatt nem kéne elengednem ezt a nagyon rendes okos pasit. Mert nagyon hiányozna társosága
2013. aug. 14. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát :s nálam ez kizáró ok:/
2013. aug. 14. 15:08
 2/10 anonim ***** válasza:
26%
szoval te egy pasin a fogait és a körmeit nézed?
2013. aug. 14. 15:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Voltam ugyanilyen helyzetben, két évig voltunk együtt és soha nem tudtam rávenni, hogy picit igényesebb legyen. Kinyűtt, koszos és hetven helyen lukas pólóját sem tudtam róla lekönyörögni, hogy kimossam. Végül anyukámra hallgattam, aki azt mondta: "Ne a pólóját akard lecserélni, hanem magát az embert!"
2013. aug. 14. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Meg kell vele beszélni, akkor is, ha kényes téma.
2013. aug. 14. 15:10
 5/10 A kérdező kommentje:

1-es

Opimális esetben nekem is, de valószínűleg nem voltál ilyen helyzetben még, amikor érzelem szeret összecsap a külsőségekkel.

2013. aug. 14. 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Hozd rendbe, kupáld ki:D Ha a lelke rendben, akkor jót is teszel az illetővel. Lehet, hogy a tag pillanatnyilag anyagilag nem áll a helyzet magaslatán..Sose tudhatod..
2013. aug. 14. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
* Lehet, hogy a tag pillanatnyilag anyagilag nem áll a helyzet magaslatán, vagy esetleg egy depis időszakából lépeget kifelé..
2013. aug. 14. 15:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha valaki anyagilag nem áll a helyzet magaslatán, az még nem jelenti azt, hogy ne lehetne ápolt. Nem kellenek hozzá drága ruhák, elég megfürdeni, körmöket levágni és tisztán tartani.
2013. aug. 14. 15:12
 9/10 anonim ***** válasza:

8 Láttál te már depis embert aki éppen hogy csak kijött a dolgokból és emelkedik fel, jön ki a helyzetéből?

Róluk beszéltem.

2013. aug. 14. 15:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Tyú, ezek aztán végzetes és végletesen megváltoztathatatlan dolgok... Azonnal keress egy herceget fehér lovon!
2013. aug. 14. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!