Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt, de unom szerintetek jogosan?
Nagyon jól néz ki komolyan mondom, és teljesen rendben is van először furcsa is volt , hogy normális meg minden...igaz kicsit zavart,hogy kb 1 óra alatt már smároltam vele de m1.
A lényeg az, hogy nekem nagyon sok rossz kapcsolatom volt leginkább kur**kal. És mindig azt mondtam ,hogy nekem normális kell ,de ez most olyan szinten unalmas.
Nem lenne az , de mindig nekem kell csinálni mindent, hogy legyen valami..tehát értitek mindig nekem kell kezdeményezni és már nem tudom mit csináljak vele.
Ha mondok valamit csak helyesel:S. Ha meg akarom csókolni akkor nekem kell oda menni a csókért,
ha a farkamat akarom ,hogy megfogja nekem kell szinte a kezébe raknom.
Vannak pillanatok amikor nagyon jól elvagyunk vagyis inkább napok,randik de nem tudom:S.
Az ágyban is még kicsit ügyetlenke (bár ezt nem értem miért, mert sok pasija volt gondolom gyökerek), ez még nem is olyan nagy baj , mert lehetne rajta "csiszolni"
Csak kicsit néha úgy érzem, hogy egy hűtő mellett lennék.
Szerintetek jogosan vagyok felháborodva ? 20/f a lány 22 ő az eddigi legfiatalabb barátnőm szóval lehet az is közre játszik nem?
Hát figyelj, nem tudom. Túl könnyű préda, nem? Gondolj bele abba, hogy mi van akkor ha nem csak neked adja meg magát ilyen könnyen.
Amúgy az én barátom is kifogta sorra az összes rib..ncot előttem, aztán összejöttünk és most már több mint 8 hónapja vagyunk együtt.
Felháborodva egyáltalán nem jogosan vagy, nem egy tévét vettél, ami hibásan\nem működik.
Ha már úgyis ilyen nagy tapasztalattal rendelkezel(nagyon sok kapcsolat, mindegyik idősebb(vélhetőleg lényegesen), mint te), akkor annyit igazán tanulhattál volna, hogy nem egyformák. Talán vele kéne megbeszélned.
Csak azért érzed furcsának, mert ahogy te is írtad az előző barátnőid **rvák voltak.
De lehet, hogy idővel ő is fog kezdeményezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!