Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is parasztság volt a részéről? Vagy nem jogosan esik rosszul? ) :
Külön vagyunk kb másfél hónapig, ő a családjával van külföldön.Eddig minden jól ment, akkor voltam fent neten, mikor ő ott hazaért,és beszéltünk. Most viszont egy hétig közbejött nekem valami, ami egész napos program, így nem tudtunk csak este beszélni, későn. Ilyenkor mindig rideg volt, hogy én olyankor érek haza,és volt pár vita. Aztán felhozta azt, hogy amíg nekem ilyen sűrű programom van, ne beszéljünk, csak majd ha vége van mindennek. Ez nagyon rosszul esett. Aztán másnapra elgondolkodott azon, amiket mondtam neki, és azt akarta, hogy minden a régi legyen. Én meg nem tettem túl magam rajta,és azt válaszoltam, hogy legyen úgy, ahogy ő akarta 'megoldani' a helyzetet.
Szerintetek mit kéne tennem? Nem jogosan esett rosszul? Vélemény?:( 18L
de miért gondolta, hogy úgy jobb lesz, ha napokig nem beszél velem, mert kicsivel több dolgom van? Mert én este igyekeztem vissza, hogy tudjunk beszélni.
És én el kell fogadjam, hogy másfél hónapig dolga van,és akkor fentlenni mikor ő végzett, de fordítva nem érti meg, 1 hétig??:(
kérdezgetett másokat, hogy ottvagyok-e.
Mintha azt akarná,hogy egész nap otthon várjak rá míg haza megy. Nem értette meg, hogy nem tudunk a szokott időpontban beszélni, és hisztizett. Aztán inkább az a megoldás, hogy ne is beszéljen az ember a párjával egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!