Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bosszantás a részéről vagy mi?
Sziasztok! 6 éves komoly kapcsolatom van, egy fél éve volt egy kis botlás amikor szétmentünk de azóta rendeződött minden és szeretjük egymást.
Amikor kezdődtek a bajok fél éve az egyik barátom azzal jött hogy szeret és hogy mi lenne ha megpróbálnák. belementem mondván a kapcsolat nem volt jó és együtt is voltunk 2-3 hónapig de időközben a srác kezdett kihátrálni, mondván ő mégsem akar kapcsolatot és nem tudja szeretne e velem bármit is..elég komolytalan volt hozzám képest és mondtam neki hogy nekem nem megy ez az egész vele mert még a volt párom szeretem. Nem beszélünk hetekig de volt hogy felhívott hogy ő velem akar lenni, máskor meg h lehordjon mindennek. Most viszont közel 2 hete írogat a legjobb barátnőnek (aki szomszédom is egyben ),össze akar vele jönni. És nem tudom mit kellene tennem.Én ha ők együtt akarnak lenni nem állok ellen. De ez elég bizarr szituáció, főleg hogy mindennap a barátnőmmel vagyok.
Szerintetek miért csinálja a volt barátom,mi lenne a helyes viselkedés?
Előre is köszi:
Regi 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!