Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bosszantsam föl?
Van egy fiú ismerősöm, aki tetszik nekem, de elérhetetlen.
Olyan roppant hidegvérű és flegmatikus. Sérthetetlen. Igazából egész nap nem csinál semmit, csak tesped, élvezi az életet, és senki sem tud rá hatni. Ha beszólnék neki, rögtön egy ilyen cinikus önirónikus mondattal válaszol vissza, és elég jól bánik a szavakkal, mert olyan éles nyelve van, h még én érzem magam kellemetlenül. Ha egy utolsó aljas féregnek elhordom, csak vállat von, és azt mondja:- "tulajdonképpen igazad van". Úgy semmi nem izgatja különösebben. Próbáltam azt csinálni, h leszartam, mint ahogy ő mindenkit, de semmi értelme nem volt, ő jól elvan egyedül is. Ezért gondoltam arra, hogyha talán sikerül tényleg felbosszantani, akkor legalább felfigyel rám, vagy ha más nem megkapja a magáét.
Ja ez meg a másik. Miért nem vagy vele egyszerűen kedves? Beszélgess vele, hívd el valahova és ha elutasít akkor nyílvánvaló, hogy nem akar semmit.
DE még mindig nem értem mit akarsz egy ilyen idiótától?
Ne azt kérdezzétek, mit akarok tőle, az az én gondom.
Inkább , h mi lehet a kulcs hozzá, ha nem a felbosszantás, akkor mi? Egyébként ő mindenkivel ilyen. Eléggé lezser, ami azt illeti.
Ahogy olvasom, egy zen buddhistát akarsz kihozni a sodrából. Sok sikert... Max majd utálni fog aztán kibabrál veled. Az meg nem fog jólesni.
Ha lenne egy kis eszed, keresnél magadnak egy normális srácot, és hagynád a francba az ilyeneket. Addig amíg bosszún meg ilyeneken jár az eszed, nem fogsz tudni továbblépni, és végsősoron kizárólag saját magad szivatod. Ő vállat fog vonni, azt garantálom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!