Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy bosszantsam föl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bosszantsam föl?

Figyelt kérdés

Van egy fiú ismerősöm, aki tetszik nekem, de elérhetetlen.

Olyan roppant hidegvérű és flegmatikus. Sérthetetlen. Igazából egész nap nem csinál semmit, csak tesped, élvezi az életet, és senki sem tud rá hatni. Ha beszólnék neki, rögtön egy ilyen cinikus önirónikus mondattal válaszol vissza, és elég jól bánik a szavakkal, mert olyan éles nyelve van, h még én érzem magam kellemetlenül. Ha egy utolsó aljas féregnek elhordom, csak vállat von, és azt mondja:- "tulajdonképpen igazad van". Úgy semmi nem izgatja különösebben. Próbáltam azt csinálni, h leszartam, mint ahogy ő mindenkit, de semmi értelme nem volt, ő jól elvan egyedül is. Ezért gondoltam arra, hogyha talán sikerül tényleg felbosszantani, akkor legalább felfigyel rám, vagy ha más nem megkapja a magáét.

2012. dec. 3. 11:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mit akarsz egy ilyen idiótától?
2012. dec. 3. 11:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem értem, miért kell másokat bosszantani...
2012. dec. 3. 11:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Ja ez meg a másik. Miért nem vagy vele egyszerűen kedves? Beszélgess vele, hívd el valahova és ha elutasít akkor nyílvánvaló, hogy nem akar semmit.

DE még mindig nem értem mit akarsz egy ilyen idiótától?

2012. dec. 3. 11:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Sehogy, miért akarod, hogy ne csak lesz.rjon, de még utáljon is?
2012. dec. 3. 11:16
 5/11 anonim ***** válasza:
meg,ha valahogy (nem tudom,hogy) de eljutnátok oda,hogy kapcsolat,akkor mindig te keresnéd őt? és milyen romantikus lehet,hogy folyamatosan egymást cseszegetitek...szerintem is hagyd!
2012. dec. 3. 11:20
 6/11 A kérdező kommentje:

Ne azt kérdezzétek, mit akarok tőle, az az én gondom.

Inkább , h mi lehet a kulcs hozzá, ha nem a felbosszantás, akkor mi? Egyébként ő mindenkivel ilyen. Eléggé lezser, ami azt illeti.

2012. dec. 3. 11:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Hívd el egy baráti találkozóra.Ne szólogass be neki.
2012. dec. 3. 11:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy olvasom, egy zen buddhistát akarsz kihozni a sodrából. Sok sikert... Max majd utálni fog aztán kibabrál veled. Az meg nem fog jólesni.

Ha lenne egy kis eszed, keresnél magadnak egy normális srácot, és hagynád a francba az ilyeneket. Addig amíg bosszún meg ilyeneken jár az eszed, nem fogsz tudni továbblépni, és végsősoron kizárólag saját magad szivatod. Ő vállat fog vonni, azt garantálom.

2012. dec. 3. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:
ha tényleg mindenképp vele szeretnél összejönni,akkor csak simán add magad,amilyen te vagy,és ne legyél bunkó,figyelj rá,hallgasd meg amit mond,és így rájön,hogy akar e téged vagy nem :) ráerőltetni nem tudod magad:) /5-ös válaszoló/
2012. dec. 3. 12:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Dobd be kővel az ablakát és esetleg gyújtsd fel a kutyáját!
2012. dec. 3. 12:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!