Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen smst írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen smst írjak neki?

Figyelt kérdés

Írjak egyáltalán, vagy csak bosszankodjam ki magamban és felejtsem el?

Múlt szerdán összevesztünk az állítólagos barátommal, aki 4 év együtt töltött idő után közölte vele, hogy ő igazából nem is szeret, csak azért volt velem mert nem volt jobb, és hogy ő még az exét szereti mindig, aki most szakított és ő visszaakarja szerezni. Engem életemben így még nem alázott meg senki, kidobáltam az összes cuccát és elzavartam. Vasárnap hívott, hogy a kabátja itt maradt, eljönne érte. Mivel nem jött, este elvitte és odaadtam a bátyjának, és el is jöttem.

Erre ma mentünk barátnőmmel vásárolni, mikor kinn vártam az utcán (ameddig bement az anyukájához vmit megdumálni), nem messze dolgozik onnan az ex és kinn volt, fütyült, meg kiabált de nem néztem oda, és a végén oda jött:

Hogy ennyire csak nem haragudhatok rá, meg hogy várt vasárnap, azért nem jött, mert tudta, hogy elviszem és akkor tudunk beszélni, meg ilyen hülyeségek... de annyira felbosszantott, megmondtam neki, hogy attól a perctől, hogy úgy beszélt velem, mi nem is ismerjük egymást, ne köszönjön, ne keressen, végleg felejtsen el!

Erre ma odajön, azzal a gúnyos vigyorral a képén, mint aki semmit nem csinált és évek óta a legjobb haverok lennénk, és nem elég, hogy ilyen "haragszol rám?", meg ilyen hülye indokokkal jön oda, még úgy méregetett, hogy ki tudott volna folyni a szeme a helyéről, erre most jön az sms, hogy néha nap, nem ütközünk -e "mókázni", mert azért a szex az jó volt velem, "nem szívesen válnék meg egy ilyen p*ncitól, néha-nap egy kis móka nem férne bele?"

Fel tudnék robbanni, legszívesebben írnék neki, hogy b**d meg felmosórongyot "ha jobb nem akad".

Hogy kellene erre jól reagálnom? Vagy jól érzem, hogy inkább bosszankodjam ki magam és ne is válaszoljak? El nem tudom képzelni, hogy lehettem ennyire hülye és vak, vagy ő a nagyon ügyes!

Elnézést, hogy hosszú lett, de már leírva egy picit nyugodtabb vagyok! Köszönöm annak

AKI ÉRTELMES VÁLASSZAL SEGÍT!

2012. jún. 5. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem ne irj neki semmit, az a legjobb
2012. jún. 5. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Hű, hát ez kemény... én szerintem nem bírnám ki, hogy ne írjak vissza valami csúnyát, de tény, hogy a felnőttes, okos viselkedés az lenne, ha nem reagálnál rá.
2012. jún. 5. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:

ez a pasi azt sem érdemli meg hogy egyáltalán válaszolj neki...ez nagyon durva

én azt ajánlom hogy kerüld el minden szempontból, hogy te is letudd zárni a kapcsolatot..bár ezek után nem lesz olyan nehéz..ekkora taplót

2012. jún. 5. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Én már jártam hasonló cipőben,és a felnőttes hallgatásomat beleegyezésnek vette az illető.

Valami olyat kellene válaszolni,amitől kicsit levegő után kapkodna.

Nem tudom hány éves vagy,és bevállalnád-e.

Én azt írnám neki:Tépj egy sorszámot!Sokadik leszel.

34/L

2012. jún. 5. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
àh èn vissza sem irnèk neki. ha irsz,akkor èszreveszi majd,hogy "èrdekel".szerintem az ilyen embereknek nem kell reagàlni,attol mèg idegesebbek lesznek...szerintem az ilyenre ne is fecsèrelj 5 percet sem,nem èrdemli meg. megalàzott,lèpj tul rajta...mert gondolom az o szintjère nem akarsz leereszkedni...
2012. jún. 5. 22:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem, az ő szintjétől én még mérföldekre vagyok, de annyira bosszant, élvezi ezt?

Komolyan mit gondolt, ezt előadja és akkor majd ezek után még van pofája... áhh.

2012. jún. 5. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!